24.08.2022
Gerard Pique si noua sa iubita - sarut pasional la festivalul „Summerfest Cerdanya”! Vezi filmuletul devenit viral pe retelele de socializare - VIDEO

Fotbalistul Gerard Pique, care s-a despartit recent de interpreta Shakira, a fost vazut acum cateva zile alaturi de noua sa iubita, Clara Chia. Cei doi au participat la festivalul Summerfest Cerdanya din Catalonia, unde au fost filmati de paparazzi revistei spaniole Socialite. Din video se vede clar faptul ca iubitii se saruta.

Pique si-a cunoscut noua iubita intr-un club de noapte unde Clara lucra in calitate de chelnerita. Gerard si Clara formeaza un cuplu de cateva luni.

„Ea este studenta si lucreaza si pentru compania lui. Nu isi fac publica relatia, dar toata lumea din jur stie ce se intampla intre ei.”, a spus o sursa pentru The Sun.

Designer-ul Elena Bivol a devenit mama pentru a doua oara! Vezi primele imagini cu baietelul sau - FOTO

Potrivit unor insideri, Pique a prezentat-o ​​deja pe Clara parintilor sai.

De asemenea, Shakira si Pique se confrunta cu proceduri judiciare pentru custodia celor doi copii ai lor. Shakira vrea sa locuiasca cu copii in Statele Unite, iar fotbalistul a fost de acord cu acest lucru doar cu conditia ca artista sa-i plateasca 400 de mii de euro si sa-i achite cinci zboruri de clasa intai din Spania in America in fiecare an ca Gerard sa-si poata vedea copiii.

Ce parere are Ksenia Borodina despre noua iubita a fostului sau sot: „O adolescenta care se culca cu un barbat casatorit atunci cand avea 16 ani” - FOTO

Shakira si Gerard Pique au anuntat ca se despart in luna iunie a acestui an, dupa 11 ani de relatie. 

Articole din aceeasi categorie