15.03.2023
Cum a reactionat Gerard Pique, dupa ce a fost intrebat despre piesa de despartire a Shakirei

Gerard Pique a raspuns intrebarilor legate de piesa Shakirei, in care ii mentioneaza atat pe el, cat si pe iubita lui, Clara Chia.

Gerard Pique a fost intrebat la o emisiune de radio spaniola daca a auzit deja celebrul cantec al fostei sale iubite, Shakira, despre despartirea lor dureoasa. Fostul fotbalist avea o aparitie la RAC1 cand a fost intrebat despre piesa No.1 TQG a Shakirei, care include versuri taioase despre el si noua lui partenera.

Gerard Pique, despre piesa Shakirei

Shakira precizeaza foarte clar ca se refera la Clara Chia, in varsta de 23 de ani, cu care se zvoneste ca Gerard a inceput sa se intalneasca anul trecut inainte de a se desparti de artista, spunand: „Eu valorez doi 22. Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo. Ai schimbat un Rolex cu un Casio”.

El a aparut in aceasta saptamana la emisiunea El mon’ de pe RAC1 si a fost intrebat daca a auzit melodia, relateaza Marca.com.

Cum arata Nicolle Trifan cu si fara make up! Vezi ce reactii a starnit filmuletul in care antrenoarea a aparut complet naturala - VIDEO

„Da, evident. Nu vreau sa vorbesc despre asta. Avem o responsabilitate, cei care suntem parinti trebuie sa ne protejam copiii. Fiecare ia deciziile sale. Nu am chef sa mai vorbesc. Vreau doar ca cei doi copii ai mei sa fie bine. Fiecare ia deciziile pe care le considera cele mai bune. Eu fac lucrurile intr-un anumit fel, incerc sa le fac in cel mai bun mod. Sunt bine, sunt fericit.”, a raspuns fostul fotbalist.

Vineri seara, Shakira a aratat uimitor in timp ce a cantat piesa sa de succes No.1 TQG in cadrul emisiunii The Tonight Show din New York City. Shakira i-a spus prezentatorului Jimmy Fallon ca piesa a fost „o modalitate sanatoasa de a-si canaliza emotiile”, mentionand totodata ca a trebuit sa „suporte atat de multe rautati”.

Mihaela Tabura - internata la spital! Artista urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale: „Am emotii nu din cele mai frumoase” - VIDEO

Si Adele a reactionat in urma aparitiei Shakirei la The Tonight Show din New York City. Vorbind cu fanii din public la spectacolul ei din Las Vegas, vedeta a ras in timp ce glumea: „Am vazut show-ul ei de aseara la Jimmy Fallon. Oh, fostul ei partener are probleme”.

Articole din aceeasi categorie