15.03.2023
Cum arata Nicolle Trifan cu si fara make up! Vezi ce reactii a starnit filmuletul in care antrenoarea a aparut complet naturala - VIDEO

Nicolle Trifan este una dintre cele mai cunoscute antrenoare si bloggerite din tara. Ea apare mereu in fata admiratorilor sai machiata, cu o aranjare draguta a parului si imbracata superb. Chiar si asa, recent, Nicolle a publicat un video pe social media ceva mai diferit decat de obicei.

In filmulet bloggerita apare mai intai naturala, dupa care cu un machiaj de tip smoky eyes, realizat de o cunoscuta make-up artista din capitala.

Chiar daca in primele cadre Trifan nu este machiata, aceasta arata perfect. Cu un ton potrivit al pielii si fara imperfectiuni, ea pare sa fie la fel de increzuta in sine in ambele ipostaze.

Urmaritorii sai fideli au ramas impresionati de postare, astfel aceasta a adunat peste 2 mii de aprecieri, dar si mesaje de admiratie.

„Ador.”, „Ce frumoasa esti fara machiaj.”, „Am privit de 10 ori, esti minunata.”, „Simpla si fina.”, „Nu exista emoticon pentru tine.”, „Adorabila!”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de internauti.

Mihaela Tabura - internata la spital! Artista urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale: „Am emotii nu din cele mai frumoase” - VIDEO

Nicolle Trifan este cunoscuta in mediul online pentru modul de viata activ pe care il duce si corpul bine lucrat la sala. Aceasta se bucura de un numar mare de urmaritori pe Instagram si anume 134 de mii.

Noi detalii despre scandalul de pe Instagram cu Vlada Botan! Vezi ce a publicat interpreta: „Am inteles-o si eu pe ea - si ea pe mine...”

Articole din aceeasi categorie