15.03.2023
Mihaela Tabura - internata la spital! Artista urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale: „Am emotii nu din cele mai frumoase” - VIDEO

Recent, pe pagina sa de Instagram, Mihaela a anuntat ca urmeaza sa fie internata la spital, iar mai apoi sa-i fie facuta o interventie chirurgicala.

„Salutare prieteni, cu Doamne ajuta, ma duc la interventie. Urati-mi succes. Tineti-mi pumnii! Am vorbit acum cateva zile despre interventia la amigdale. Ma duc sa ma internez acum in spital. Maine la prima ora o sa fiu frumoasa adormita. Zambetul nu reda toate emotiile care sunt la mine in suflet. Am emotii nu din cele mai frumoase.”, a mentionat acum o zi, artista pe Instagram.

„Regina intunericului”. Nyakim Gatwech, modelul cu cea mai inchisa culoare a pielii, fascineaza cu frumusetea ei

Din primele ore ale diminetii, Mihaela Tabura a reaparut pe InstaStory si a povestit despre emotiile pe care le simte: „Inca nu am fost la interventie, inca astept si asteptarea este foarte grea, deoarece este 10:30 si eu nu am voie nici sa mananc, nici sa beau. Imi este foarte greu sa astept, ma doare foarte tare capul si imi este foame ca deja am stari de voma.”

„Va rog sa nu-mi mai trimiteti mesaje de „incurajare”. „Nu va temeti ca nu o sa puteti canta?”. Eu ma duc la operatie si voi asa mesaje imi trimiteti, serios? Tot normal, o sa pot canta, nu va faceti griji. Nu au nicio legatura corzile vocale cu amigdalele. Deja am intrebat atatia medici. Si daca nu o sa pot canta, asta e. Nu pot sa risc cu sanatatea mea”, a spus in cele din urma interpreta, indignata de mesajele unor internauti.

Diana Voevutki raspunde haterilor de pe Instagram: „Cei ce ne cred cu remorci, sunt frustrati...” - FOTO

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Este casatorita cu Dumitru Birsanu. Cei doi au impreuna un baiat pe nume Mihai.

Articole din aceeasi categorie