20.07.2022
Cu frica nu te pui! Johy Davis a recunoscut de ce se teme cel mai mult: „Imi tremura picioarele...” - VIDEO

Johy Davis a decis sa isi organizeze o mini vacanta in muntii Italiei. Interpretul a mers la un hotel care se afla in munti. Privelistea de acolo este pur si simplu fermecatoare, insa este un minus, pe care Johy nu il prea poate suporta - inaltimea. 

Cand a ajuns la locul destinatiei, interpretul trebuia sa urce cu o telecabina pana la hotelul sau. „Cand ma gandesc ca trebuie sa urc in telecabina aia. Ca sa intelegeti trebuie sa pornesc de aici si sa merg pana in varful muntilor”. 

S-a dovedit ca interpretul are o frica nebuna de inaltime, dar si de telecabine. „Am o frica mare fata de toata sistema asta”. 

Marinela Bezer implineste 25 de ani! Vezi ce destinatie a ales bloggerita pentru a-si celebra aceasta zi speciala si ce cadouri de valoare a primit de la apropiatii sai: „Visam la asta...” - VIDEO

Cu toate acestea, chiar daca ii era frica, Johy nu a putut sa nu observe toata frumusetea din jurul sau. „Uitati-va cat e de frumos. E extraordinar”. 

In timp ce se indrepta spre hotelul sau, picioarele ii tremurau de teama. „Uitati-va cum imi tremura mie picioarele. Doamne fereste”. 

Odata ajuns la destinatie, Johy a uitat de frica si a impartasit privelistea frumoasa pe care o vede el din odaia sa. „Tare fain, tare frumos. Nu m-am asteptat ca va fi atat de frumos aici. Sunt foarte multumit. Mi-au recomandat niste prieteni sa vin aici si chiar nu regret”. 

Cat de induiosator! Fiica Doinei Danielean - sedinta foto adorabila la aproape 3 luni de la nastere. Vezi cat de mult a crescut micuta Eva-Maria - FOTO

In timp ce isi servea bautura la balconul sau, Johy a observat cum un barbat se pregatea sa sara cu paraplanul. „Vrea sa sara de aici. Uitati-va ce inaltime. Eu personal m-as teme, nu stiu daca as avea curaj, serios”. 

Cearta dura intre Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica! Ce si-au reprosat artistele in mediul online: „As vrea sa inteleg de ce simti nevoia sa vorbesti despre mine si mai mult de atat...” - FOTO/VIDEO

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie