20.07.2022
Cearta dura intre Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica! Ce si-au reprosat artistele in mediul online: „As vrea sa inteleg de ce simti nevoia sa vorbesti despre mine si mai mult de atat...” - FOTO/VIDEO

Desi in trecut se cunosteau si mai mult ca atat, erau prietene, zilele trecute internetul a fost asaltat de o inregistrare in care cunoscuta interpreta Iuliana Beregoi afirma ca o uraste pe Andreea Bostanica. La scurt, si regina TikTok-ului Andreea Bostanica a venit cu o rectie pe care o poti vedea in articolul de mai jos. 

Cele doua vedete sunt populare in lumea muzicii si a retelelor de socializare, dar nimeni nu s-ar fi asteptat ca sa fie rivale si antipatice unei alteia in viata cotidiana.

Copilul ei este intotdeauna pe bancheta din spate a masinii, iar femeia o poarta cu ea oriunde nu ar merge! Povestea Marianei Dascal care isi creste fetita de una singura, dupa ce tatal copilului a parasit-o afland ca este insarcinata: „El nu a vazut-o si nici nu stie cum arata” - VIDEO

Totul a inceput de la inregistrarea unui live de pe TikTok in care interpreta Iuliana Beregoi raspunde unui fan care spunea„O urasc pe Bostanica” cu replica „si eu”. 

Aceasta inregistrare a fost publicata in mediul online, iar in scurt timp si bloggerita Andreea Bostanica a venit cu o reactie. 

„Am inteles ca recent ai spus ca ma urasti. Sunt uimita sa aud cuvintele astea din partea ta, mai ales ca in ultimii ani nu ne-am intersectat nicicum, n-am vorbit cu tine si despre tine si nu ti-am facut absolut nimic. Tinand cont ca in trecut am avut momente in care am fost apropiate, am respectat si respect momentele acelea si am avut grija sa nu deranjez, tocmai pentru acele momente. As vrea sa inteleg de ce simti nevoia sa vorbesti despre mine si mai mult de atat, sa spui ca ma urasti? Cum poti sa urasti pe cineva, cu atat mai mult sa urasti pe cineva care nu se afla in zona ta de interes sau in cercul apropiat de prieteni? Repet, nu ti-am facut nimic, nu te-am deranjat cu nimic.”, a scris Andreea, ulterior publicand o poza cu un emoji trist.

Deocamdata, Iuliana Beregoi nu a venit cu vreo reactie, dar in schimb Andreea a mai publicat o postare sugestiva in acest sens: „Sa urasti e usor. Iubirea necesita curaj, munca si mai multa iubire.” 

Moment de slabiciune si anxietate pentru Nicolle Trifan! Ce destainuiri triste a facut antrenoarea: „Nu exista un umar pe care m-as putea sprijini..” - FOTO

Articole din aceeasi categorie