20.07.2022
Marinela Bezer implineste 25 de ani! Vezi ce destinatie a ales bloggerita pentru a-si celebra aceasta zi speciala si ce cadouri de valoare a primit de la apropiatii sai: „Visam la asta...” - VIDEO

Marinela Bezer este una dintre cele mai urmarite influencere din Republica Moldova. Tanara implineste astazi 25 de ani, iar pentru a-si sarbatori aniversarea, bloggerita a ales sa mearga in Grecia, pe Insula Santorini. 

Alaturi de Marinela a mers intreaga sa familie. 

Acestia s-au cazat intr-un hotel de pe insula. In Insta Story, Marinela a aratat tuturor urmaritorilor sai ce priveliste minunata se deschide din camera hotelului pe care l-au ales. 

Cearta dura intre Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica! Ce si-au reprosat artistele in mediul online: „As vrea sa inteleg de ce simti nevoia sa vorbesti despre mine si mai mult de atat...” - FOTO/VIDEO

Sora Marinelei, Nicoleta Bezer a publicat si ea careva filmulete pe Instagramul sau oficial. „La multi ani celui mai apropiat suflet de pe pamant. Nu am sa permit nimanui sa te obijduiasca vreodata. Iti doresc tot binele din lume”, a scris Nicoleta. 

Marinela a primit cadouri deosebite si scumpe.

Din partea iubitului sau, Vlad, tanara a primit un cadou mult asteptat dupa spusele sale. „Ma uitam la aceasta geanta de cateva luni si visam sa o am, iar Vlad a cumparat-o si mi-a daruit-o. Multumesc mult, dragul meu”. 

Este vorba despre o geanta de la Dior, de culoarea neagra, care costa 5.300 de dolari. 

Moment de slabiciune si anxietate pentru Nicolle Trifan! Ce destainuiri triste a facut antrenoarea: „Nu exista un umar pe care m-as putea sprijini..” - FOTO

Sora sa, impreuna cu parintii i-au daruit la fel o geanta, insa de la un alt brand - Balenciaga, in suma de 6.500 de dolari. „Multumesc surioara mea draga si multumesc parintilor mei pentru aceasta geanta de vis”. 

Iar familia Sajin i-a daruit o pereche de sneakersi de culoarea alba, cu strasuri, de la brandul Alexander McQueen, care costa in jur de 900 de dolari. „Multumesc familiei Sajin pentru acesti sneakersi ideali pentru mireasa”. 

De asemenea, pe pagina sa, Marinela Bezer a publicat o imagine, pe care a facut-o anul si a scris: „Sarbatoresc ultima zi de 24 de ani amintindu-mi de vremea in care am mers la Positano, stand la o terasa din Santorini si gandindu-ma ce am castigat in aceasta viata si ce am reusit sa adun in tot acest timp”. 

Bloggerita s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate mare pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este logodita cu Vlad Gatcan.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie