20.07.2022
Cat de induiosator! Fiica Doinei Danielean - sedinta foto adorabila la aproape 3 luni de la nastere. Vezi cat de mult a crescut micuta Eva-Maria - FOTO

Si pentru ca vrea sa ramana cu cat mai multe amintiri din primele luni ale vietii Evei-Maria, bloggerita Doina Danielean organizeaza adesea sedinte foto pentru aceasta.

Recent, Doina a publicat pe pagina sa de Instagram cateva imagini din cadrul unei sedinte foto cu specific de vara. Fiica sa purta un body in carouri rosii si albe, iar pe cap are o bentita.

Jill Biden a „reciclat“ rochia de la Bucuresti la intalnirea cu Olena Zelenskaya de la Washington

De asemenea, pentru a pune accentul pe sezonul in care a fost facuta sedinta foto, in imaginii se pot observa si cativa pepeni verzi.

In descrierea pozelor, Doina a scris si un mesaj pentru abonatii sai in care a vorbit despre visul neobisnuit pe care l-a avut cand era insarcinata.

Moment de slabiciune si anxietate pentru Nicolle Trifan! Ce destainuiri triste a facut antrenoarea: „Nu exista un umar pe care m-as putea sprijini..” - FOTO

„Curand se implinesc 3 lunite de cand micuta a venit in bratele noastre, iar eu inca nu pot sa cred ca ea a crescut celula cu celula in burtica mea. Inca adolescenta din mine visa la o Eva, fetita mea. Apoi, insarcinata fiind, inca in termen destul de mic, am visat-o! O strigam pe nume „Eva Mariaaaa”, o strigam si eu si Vasile. Cand am povestit celor din jur, toti mi-au zis ca ea si-a ales singura numele si mi-a dat de stire. Ea este exact ca fetita din visul meu.”, a scris jurnalista.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

Cearta dura intre Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica! Ce si-au reprosat artistele in mediul online: „As vrea sa inteleg de ce simti nevoia sa vorbesti despre mine si mai mult de atat...” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie