26.05.2023
Cu ce scop apare fiecare om din viata ta? Lorina Buga, specialist in psihosomatica: „Relatia vine sa ne...” - VIDEO

Despre relatii de cuplu, cu copii, dar si cu toti oamenii care ne inconjoara, a vorbit psihologul si specialistul in psihosomatica, Lorina Buga, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta

„In primul rand, prin oameni ne vorbeste insasi viata, sau Dumnezeu. Fiecare deja in felul sau interpreteaza aceasta fraza.”, a spus psihologul. 

Specialistul in psihosomatica a marturisit cum se construeste corect o relatie: „O relatie o sa fie pentru mine, dar nu in potriva mea, atunci cand eu o sa fiu focusata pe interiorul meu, dar nu tu imi esti datoare, tu trebuie sa-mi faci. E mai usor sa dai vina pe cineva, decat sa-ti asumi sa lucrezi cu tine. In ani devine foarte greu si bolnavicios.”

Fericire fara margini! „Mici progrese zilnice se aduna in rezultate mari!” Vezi cum arata Marcela Paladi la inaltimea de 170 cm - FOTO/VIDEO

„Relatia este despre a construi, nu este sa imi vina cineva pe tava si sa-mi dea tot ce vreau.”, a mentionat Lorina Buga. 

Psihologul a realatat cum putem rezolva probelemele care apar in trafic: „In momentul in care eu ma invinuesc eu am sa atrag pe cineva sa ma invinuiasca. In trafic daca iti taie cineva calea, nu-ti merge, semaforul iti cade doar rosu, in momentul asta trebuie sa te relaxezi, sa respiri o data adanc. Ca daca tu stai sa impingi cu mana trenul, iti rupi mana si nu obtii nimic.”

FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Fusta maxi, cel mai HOT trend 2023

„Orice om pe care eu il intalnesc in viata mea, ca sa construim o relatie, el nu apare pur si simplu, el apare cu un mesaj pentru tine. Niciodata in viata nu o sa fie nimic intamplator, pe cat de mult imi permite constiinta sa le precep, asta deja depinde de fiecare. Toti suntem la nivele diferite de dezvoltare. Tu ai sa intalnesti oamenii exact in momentul in care o sa ai nevoie.”, a spus Lorina Buga.

Specialistul in psihosomatica a relatat de ce tipuri de oameni ne indragostim: „Pe parcursul unei vieti tu observi ca parca atragi un fel de prieteni, un fel de oameni, peste cativa ani parca s-a schimbat daca esti deschis si constient. Relatia vine sa ne echilibreze. Ne indragostim de un om care este opus noua, ca sa fie un echilibru. Ceea ce cel mai tare te irita la omul cu care tu esti intr-o relatie, fie asta sot, parinte, copil, prieten coleg, este latura cea pe care tu nu vrei sa o accepti in tine. Totul se rezuma la relatia mea cu mine.”

Daniela Cheltuitor - moment de sinceritate pe Instagram! „Ceea ce vreau sa va spun, este faptul ca si noua ne este greu...” - FOTO

„Psihosomatica inseamna viata pentru mine. Noi vorbim despre fiecare, simtim, traim, povestim si ne eliberam de emotii.”, a mentionat Lorina Buga.

Articole din aceeasi categorie