26.05.2023
FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Fusta maxi, cel mai HOT trend 2023

Draga fashionista, astazi mi-am propus sa scriu despre fusta maxi. Fusta este un element vestimentar pe care il ador si am scris mai multe articole despre acest item.

Ea vine din perioada cand femeile mergeau gratioase descult, in fuste vaporoase, extrem de relaxate. In timp moda s-a schimbat, fashionistele abordeaza mai multe stiluri vestimentare, totusi, fusta maxi ramane atemporala si la fel de romantica. 

In 2023 trebuie sa o ai in garderoba, asorteaz-o inteligent cu haine si accesorii. Sunt o multime de metode practice cum sa o porti pe timp de zi.

La stilul casual - poti sa o porti cu o camasa, sa te invalui cu un sweater lejer si sa acoperi o talie nu foarte in forma, o poti purta cu un top si o jacheta, cu incaltari casual. Important sa te simti confortabil intr-o asemenea fusta.

O regula ar fi ca partea superioara sa nu fie dezordonata, sa fie un echilibru stilistic cu partea de jos a corpului, asa incat piesele sa se sustina intre ele.

La o tinuta de birou o poti asorta cu o vesta, care iti va conferi o alura business.

La o tinuta de seara o poti purta cu bluze din stofe sofisticate, accesorii glam, dar nu in exces si incaltari elegante pentru un look evening.

O fusta maxi poate fi in stil boho, princess ori business, o alegi in dependenta de stilul care te reprezinta. O fusta maxi este si practica si comoda, dar cel mai important, iti ofera o doza de feminitate si te face sa te simti frumoasa, fara nimic special.

Fusta maxi este acea piesa vestimentara care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in 2023!

Cu drag, Xenia Bugneac

Sursa foto: Pinterest.com

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie