26.05.2023
Daniela Cheltuitor - moment de sinceritate pe Instagram! „Ceea ce vreau sa va spun, este faptul ca si noua ne este greu...” - FOTO

Recent, pe pagina sa de Instagram, Daniela Cheltuitor a decis sa vorbeasca cu urmaritorii sai despre cea de-a doua sarcina.

Aceasta a dezvaluit ca nu este totul atat de usor cum pare, ca are si ea unele momente cand se simte epuizata.

Urmaritorii Danielei i-au transmis mai multe mesaje in care au marturisit ca cei doi soti sunt foarte curajosi ca s-au decis atat de repede cu al doilea bebe, iar bloggerita a dezvaluit: „Multi ne spun ca suntem foarte curajosi ca ne-am decis atat de repede cu al doilea bebe. Nu stiu daca asta se numeste curaj, asa a fost sa fie si noi suntem foarte fericiti de ceea ce se intampla.”

Bloggerita insa a recunoscut faptul ca nu este totul atat de usor cum pare. „Ceea ce vreau sa va spun, este faptul ca si noua ne este greu, am si eu momente cand ajung seara acasa, pun capul pe volan si ma rog la Dumnezeu sa imi dea puteri si rabdare. Pe zi ce trece inteleg ca totul este cu mult mai serios decat credeam, si ca viata de familie si parinti este o munca colosala.”

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are peste 120 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021.

Primavara se numara...burticile! Vezi care sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului - FOTO

In luna martie al anului 2022 bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva, iar in luna aprilie al anului 2023 aceasta a mentionat ca este din nou insarcinata.

Ella Chistol - dezvaluiri despre o relatie virtuala! „Atunci sufleteste am inteles ca sunt gata sa pun punct” - FOTO

Articole din aceeasi categorie