12.05.2022
Cu ce probleme se confrunta Xonia dupa despartirea de iubitul american! Artista a recunoscut ca merge la psiholog

Xonia a facut declaratii despre despartirea de iubitul milionar.

Xonia a surprins pe toata lumea dupa ce a facut marturisiri uluitoare despre viata ei personala. Artista a recunoscut ca s-a despartit de iubitul american, dupa doi ani de iubire. In plus, ea a dezvaluit ca merge la psiholog. 

Doar doi ani a durat visul frumos pentru Xonia! Fosta concurenta de la „Survivor Romania” a oferit detalii despre despartirea de Michael, barbatul pentru care voia sa se stabileasca definitiv in America. Din pacate, relatia lor s-a terminat brusc, chiar inainte ca solista sa plece in Republica Dominicana, la „Survivor Romania”!

Ochelarii de soare - mai mult decat un simplu accesoriu! Vezi cele mai actuale modele din acest an si iesi din tipare pentru un look fascinant - FOTO

De ce s-a despartit Xonia de iubitul american
Se stie ca Xonia s-a nascut in Romania, dar a crescut inca de mica in Australia. In ultimii doi ani, interpreta locuia mai mult in Statele Unite ale Americii alaturi de iubitul sau, Michael, si chiar voia sa se stabileasca acolo. Recent, ea a povestit ce a dus la ruptura neasteptata dintre ei.

„Pur si simplu nu am mai fost pe aceeasi lungime de unda! La mine, primul lucru intr-o relatie trebuie sa existe acea chimie. Ne-am despartit inainte Survivor. Nu distanta a fost de vina. Mie nu-mi place sa-mi spal rufele in public, asa ca motivul adevarat la despartirii nu o sa-l spun niciodata”, a declarat Xonia, pentru Click!

Cu toate ca nu mai sunt impreuna, Xonia si Michael au ramas prieteni, mai ales ca barbatul urmeaza sa vina in Romania peste cateva saptamani. De asemenea, vedeta nu s-a oprit cu informatiile bomba. Artista a confirmat ca merge la psiholog, insa nu de acum, ci de mai mult timp.

„Nu trebuie sa avem o problema ca sa mergem sa discutam despre niste experiente din trecut sau drame la un psiholog.”, a mai spus artista.

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie