12.05.2022
Ochelarii de soare - mai mult decat un simplu accesoriu! Vezi cele mai actuale modele din acest an si iesi din tipare pentru un look fascinant - FOTO

Ochelarii de soare nu mai sunt un simplu accesoriu util impotriva razelor solare, dar un element de baza in crearea unei tinute stylish de vara. Perfecte.md iti vine in ajutor si iti arata modele selectate cu atentie din cele mai noi colectii ale marilor case de moda. Vezi mai jos tendintele care vor intoarce priviri in acest sezon.

De la modele supradimensionate, la ochelari mini in stilul anilor 80, anul acesta ai toata libertatea sa alegi intre designuri, culori, dimensiuni si alte preferinte. Asadar, vezi mai jos topul realizat de perfecte.md. 

Culorile pastelate si perfect nuantate vor fi un must-have in aceasta vara. Iata cateva modele de ochelari trendy care te vor putea scoate din anonimat.

Apropo, acest model de ochelari se potriveste perfect pentru fetele cu forma ovala a fetei. 

La mare cautare anul acesta vor fi si ochelarii cu tenta sportiva. Trend-ul a inceput odata cu aparitia lui Kim Kardashian la un eveniment public cu o asemenea pereche de ochelari. Diva a inspirat marile case de moda sa creeze mai multe modele, iar stocurile au fost epuizate la scurt timp dupa lansarea primei colectii.

Ochelarii anilor 70 supradimensionati vor fi si ei foarte actuali in sezonul cald al anului. Acest model este usor de combinat cu tinuta pe care o alegi si de asemenea este foarte accesibil pentru fiecare intrucat se potriveste practic tuturor formelor fetei. 

Tina Karol s-a intalnit la Tokyo cu un miliardar japonez care a donat aproape 9 milioane de dolari Ucrainei. Vezi momentul - FOTO/VIDEO

Ochelarii tip aviator raman a fi un model clasic si extrem de actual oricand. Acest tip de ochelari se potrivesc doamenlor care nu opteaza pentru experimente si tendinte neaparat noi, dar pentru metode sigure si atragatoare. 

Ochelarii cu dreptunghiuri zvelte sunt si ei un trend fara doar si poate in 2022. Desi nu pot fi purtati de oricine, acest tip de ochelari va reusi sa atraga privirile curiosilor si sa te faca sa te simti o diva. 

De asemena, ochelarii cu rame de pisica sunt si ei potriviti practic tuturor. Acstia sunt un accesoriu perfect pentru fiecare tinuta, fie ea casual sau super eleganta. 

Ochelarii de soare sport sunt printre preferatii fashionistelor anul acesta. Un model cat se poate de special, actual si super trendy. De la ochelari de protectie supradimensionati, asemanatori schiului, pana la modele elegante, designerii au creat acest model cu maiestrie pentru orice preferinta. 

Lentilele colorate vor fi si ele un indiciu clar al ochilarilor trendy din aceasta vara. Iata cateva modele.

Asadar, alegerea iti apartine, iar daca vrei sa fii in pas cu moda opteaza pentru modele colorate, de dimensiuni usor ciudate si fii tu insuti.

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

 

Articole din aceeasi categorie