11.04.2022
O noua premiera! Romina a lansat piesa „Go Away” chiar de ziua ei de nastere. Cum a sarbatorit interpreta si ce surprize a primit: „Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea a fost...” - VIDEO

Data trecuta, Romina a promis ca in curand vine cu o noua premiera si uite ca ea se tine de cuvant. In cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta a prezentat noua sa melodie, care se numeste „Go Away”. Premiera piesei a avut loc chiar de ziua ei. Cum a petrecut tanara aniversarea sa si cati invitati a avut, vezi in articolul ce urmeaza. 

Recent, Romina si-a sarbatorit ziua de nastere. Interpreta a implinit 23 de ani. „Initial am invitat 25 de persoane, insa nu am mai numarat cati au venit. A fost o zi superba. Am lansat si piesa mea noua de ziua mea”. 

Versurile pieselor lor au crescut generatii si au ramas in inima tuturor! Ce face astazi trupa Protect si ce surprize mari pregatesc pentru public: „Avem in proiect ceva frumos si noi lucram mult...” - VIDEO

„Nu m-am asteptat ca va fi atat de bine. Am avut Dj, am avut MC. Cel mai mult ma bucurat ca invitatii mei au plecat acasa satisfacuti”, a mentionat Romina.

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua ei a fost: „Faptul ca iubitul meu a venit in Moldova de ziua mea. Eu stiu cat de full este el si este imposibil sa vina si cand am auzit ca va veni, eram cea mai fericita din lume”. 

Totusi, dupa spusele interpretei, ea nu simte ca are 23 de ani. „Eu in suflet sunt mereu un copil. La minte eu sunt putin mai mare, cam de 2-27 de ani”. 

Mai multe persoane sunt curioase din ce Romina castiga bani. „Din Instagram, Tik-Tok si din concertele care imi sunt organizate. Pot sa spun ca imi ajunge si nu duc lipsa de nimic. Daca imi doresc ceva, eu imi permit sa imi cumpar”. 

E primavara despartirilor! Renato Usatii si Nina Cretu si-au spus adio dupa mai multe luni de relatie. Internautii au venit cu o prima reactie la separarea cuplului: „De parca nu ne-a ajuns razboiul, acum si asta” - FOTO

Cea mai scumpa piesa din garderoba sa este: „Mi-am procurat o geanta de la Dior, am dat pe ea in jur de 300-400 de euro. Eu nu sunt genul de om care da multi bani pe un lucru, deoarece eu repede ma plictisesc. De regula, eu port hainele de cateva ori si le dau altcuiva, le donez sau le arunc”.

Cel mai scump produs cosmetic este: „Nici pe make-up nu dau multi bani. Cel mai scump produs a fost un fond de ten de 300 de lei. Nu dau mai mult, nu am nevoie”. 

Niciodata in viata Romina nu ar da bani pe: „Pe lucruri scumpe, haine scumpe. Nu vad sens. Dai un pumn de bani si te plictisesti. Poate sa fie de mii de euro, insa pentru mine nu are nici o valoare”.

Ai pofta de sarmale, dar tii post? Nu e nici o grija! Bucatarul-sef, Andrei Latul iti arata o reteta simpla, delicioasa si nu mai putin savuroasa: „Eu utilizez tehnicile modernizate si produsele recent aparute, insa gustul copilariei ramane acelasi” - VIDEO

Ca oricare om, Romina are defecte, iar cel mai mare este: „Am prea mare incredere in oameni si ma atasez foarte repede de persoanele de langa mine. Multe ori ma trezesc cu o pata in suflet si ma gandesc ca nu meritau aceste persoane. Mereu ma ard si spun ca nu voi mai face asa, insa nu reusesc”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie