07.07.2022
Cristina Ciobanasu, marturisiri dureroase, dupa pierderea celei mai dragi fiinte. Actrita a povestit cum s-a intamplat totul: „Am fost langa ea cand s-a dus” - FOTO/VIDEO

Chiar daca nu este intr-o stare deloc buna, Cristina Ciobanasu si-a facut curaj si a aparut pe Instagram, in fata fanilor ei. Actrita le-a povestit despre cum se simte si le-a povestit, inca o data, ceea ce le-a relatat si Vlad Gherman  cu cateva ore inainte ca ea sa apara pe InstaStory.

Una dintre cele mai dragi fiinte ale sale, pisicuta sa, Printesa, s-a stins din viata din cauza unor problemele grave de sanatate, lasand in sufletul Cristinei Ciobanasu un gol imens.

In ciuda insistentelor actritei de a o mentine cat mai mult in viata, pentru a se bucura una de cealalta, pisicuta nu a mai facut fata, asa ca trupul firav i-a cedat in cele din urma.

Justin Bieber, surprins zambind din nou dupa paralizia faciala. Cantaretul si sotia lui s-au bucurat de o zi la piscina - FOTO

Cristina Ciobanasu este o fire foarte sensibila, care tine foarte mult la animale, dar mai cu seama la pisicuta care a vegheat-o inca din prima zi in care a ajuns la Bucuresti.

Actrita a incercat sa se adune si sa le povesteasca fanilor ei despre perioada grea prin care trece, insa s-a putut abtine cu greu sa nu izbucneasca in lacrimi.

„Mi-a fost foarte greu sa ma adun sa vorbesc un pic despre ce s-a intamplat azi-noapte. Nici acum nu sunt extraordinar, dar am vrut sa va multumesc pentru toate gandurile si mesajele pe care mi le-ati transmis. Ideea e ca stiam ca Printesa este grav bolnava de vreo jumatate de an. I-am facut un control cardiologic in urma caruia am aflat ca avea o formatiune in cutia toracica, formatiune care ii apasa pe inimioara si care ii afecta capacitatea pulmonara.

Dieta cu care Adele a reusit sa slabeasca aproape 45 de kilograme: „Se simte mai sexy ca niciodata”

Nu am putut sa merg mai departe cu investigatiile, pentru ca, si daca faceam asta, si am fi gasit impreuna cu doctorii un tratament care sa i se potriveasca, ar fi fost extrem de chinuitor pentru ea si sansele ca tratamentul sa dea rezultate ar fi fost foarte mici. Desi stiam ca urmeaza toate lucrurile astea si stiam ca o sa se intample, cand o vedeam ca e din ce in ce mai slabita incercam sa ma imbarbatez sa nu o las sa vada si sa simta toata suferinta si durerea mea si am incercat sa o mangai si sa ii dau toata dragostea de care a avut nevoie. Ma bucur foarte mult ca am fost langa ea cand s-a dus si ca nu a  fost singura si ca e bine acolo unde e acum.”, a spus Cristina Ciobanasu pe Instagram.

Pisicuta alaturi de care a stat Cristina Ciobanasu ani buni a primit-o de la Ruxandra Ion, mama sa adoptiva, asta dupa ce Adela Popescu i-o facuse cadou femeii. Din cauza faptului ca tinerei actrite ii era frica sa doarma de una singura in camera ei, Ruxandra Ion i-a oferit pisica pentru a-i tine companie.

Antonia, mesaj emotionant pentru Alex Velea, dupa 9 ani de relatie: „Il iubesc asa de mult!”

„Ma gandeam acum ca nu stiu daca v-am zis vreodata, dar printesa a fost cadoul pe  care i l-a facut Adela Popescu Ruxandrei Ion si care, mai apoi, in momentul in care am venit in Bucuresti, in sanul familiei Ion, mi-a dat-o mie pe Printesa sa aiba grija de mine, pentru ca imi era urat sa dorm singura noaptea si printesa m-a vegheat din prima secunda in care am venit in Bucuresti”, a spus, cu lacrimi in ochi, Cristina Ciobanasu pe Instagram.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie