07.07.2022
Dieta cu care Adele a reusit sa slabeasca aproape 45 de kilograme: „Se simte mai sexy ca niciodata”

Adele a slabit extrem de mult in ultimii trei ani, iar fanii s-au intrebat cum a reusit sa ajunga la greutatea ideala. Iata care sunt metodele pe care le-a urmat pentru a pierde aproape 45 de kilograme!

Adele este una dintre cele mai apreciate cantarete de talie mondiala. Aceasta a cucerit publicul datorita emotiei pe care o transmite in piese, dar si gratie calitatilor ei vocale. Atunci cand s-a lansat in industria muzicala, vedeta era casatorita cu omul de afaceri Simon Konecki, insa ulterior, in 2019, ea a trecut printr-un divort dureros. Se presupune ca acela ar fi fost momentul in care cantareata a decis sa isi schimbe complet stilul de viata.

In anul 2020, ea s-a afisat la petrecerea lui Drake intr-o forma absolut incredibila. Adele slabise foarte mult, iar fanii s-au intrebat cum a reusit sa ajunga la greutatea ideala. Desi in prima faza s-a presupus ca si-ar fi micsorat stomacul, ulterior presa internationala a explicat procesul prin care a trecut artista pentru a pierde aproape 45 de kilograme.

Se pare ca Adele a avut mare grija la alimentatie, dar nu inainte de a scapa de viciile care ii provocau rau. Astfel, cand a fost la un pas de a-si pierde vocea, vedeta a renuntat definitiv la fumat. Ulterior, ea a spus adio si zaharului, alimentelor iuti si citricelor. Nu in ultimul rand, cantareata a urmat dieta Sirtfood, un regim bazat pe consumul de alimente bogate in compusi chimici meniti sa activeze sirtuina, mai exact compus din fructe si legume.

Justin Bieber, surprins zambind din nou dupa paralizia faciala. Cantaretul si sotia lui s-au bucurat de o zi la piscina - FOTO

Mai mult decat atat, artista a inceput sa aiba un program de antrenamente mai serios. Desi initial i-a fost greu sa se apuce de sport, pe masura ce a trecut timpul, ea a devenit adepta exercitiilor fizice. Este adevarat, in tot acest timp a avut parte de ajutorul unei antrenoare cunoscute de fitness, Camila Goodis.

„A invatat multe despre ea insasi anul acesta, asa ca i-a fost mai usor sa slabeasca. Adele se simte mai sexy ca niciodata. 2019 a fost un an foarte greu pentru ea, dar a fost si unul cu o crestere personala”, au declarat oamenii apropiati ai vedetei.

Fashion, baby! Ghicesti cine este vedeta care a aparut mascata la prezentarea Balenciaga de la Paris - FOTO

Articole din aceeasi categorie