07.07.2022
Antonia, mesaj emotionant pentru Alex Velea, dupa 9 ani de relatie: „Il iubesc asa de mult!”

Antonia si Alex Velea se pot lauda ca le au pe toate – cariere impresionante, o familie superba si o poveste de dragoste pe masura. De-a lungul timpului, iubirea lor a fost pusa nu o data la incercare, dar iata ca, dupa 9 ani, se iubesc ca-n prima zi. Iata ce declaratie emotionanta i-a facut artista partenerului ei de viata cu ocazia aniversarii!

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai trainice cupluri din showbiz. Desi relatia lor nu a primit la inceput prea multe sanse de reusita, iata ca azi cei doi artisti au doi copii reusiti, se iubesc mai mult ca niciodata si urmeaza sa se casatoreasca in curand.

Sunt impreuna de 9 ani si au trecut prin multe, dar viata nu i-a ingenuncheat. A durat mult pana cand iubita lui a incheiat un divort complicat, dar intre timp Antonia si Alex si-au vazut de vietile lor. Au facut doi copii frumosi, Akim si Dominic, care au o relatie extraordinara cu Maya, fiica artistei din prima casatorie, iar carierele lor sunt pe val. Parteneri si acasa, si la job, pentru ca au colaborari muzicale, Antonia si Alex Velea sunt un cuplu de invidiat.

Artistul si-a exprimat in nenumarate randuri recunostinta de a avea o asemenea femeie langa el, dar nici Antonia nu s-a lasat mai prejos, avand numai cuvinte frumoase la adresa partenerului ei. De altfel, cei doi nu au ezitat niciodata sa-si faca reciproc declaratii de dragoste emotionante in social media.

Tatiana Koberidze si-a facut un tatuaj nou! Vezi ce simbolizeaza acesta pentru bloggerita, dar si cat de incredibil arata: „Pentru mine acesta este un simbol profund, care inseamna ca totul este posibil!” - VIDEO

Recent, Antonia a marcat implinirea a 9 ani de relatie si in social media, unde a postat o fotografie in care apare alaturi de iubitul ei, insotita de un comentariu care i-a impresionat pe fanii ei si ai lui Alex:

„E atat de frumos. Il iubesc asa de mult!”, a scris artista pe InstaStory.

Pandemia le-a cam stricat planurile celor doi indragostiti, insa Alex Velea spune ca totusi acesta este anul in care el si Antonia isi vor pune in sfarsit pirostriile.

„Traim vremuri ciudatele, cu multe restrictii, si ne dorim sa nu ne „limiteze vreo lege sau regula. 2022 e anul cel mare. Va vom zice noi ce si cum. Acum e inca surpriza. Chiar si pentru noi. (zambeste) Nu am pregatit nimic, pentru ca nu stim cum evolueaza lucrurile si ce va mai fi cu aceasta pandemie”, a spus Alex Velea pentru VIVA!

Si daca Antonia ii face declaratii aprinse in social media, Alex Velea are, de asemenea, numai cuvinte de lauda pentru partenera lui.

Renumitul brand Jimmy Choo a deschis o cafenea in centrul Londrei. Vezi cum arata localul - FOTO

„Suntem o familie aproape normala. Suntem fericiti, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certam, pentru ca nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezuma „neintelegerile noastre. V-am zis si mai devreme, sunt fericit ca jumatatea vietii mele este Ea. E un adevarat stalp de sustinere in viata mea. Un stalp sexy”, ne-a mai spus artistul.

Articole din aceeasi categorie