07.07.2022
Justin Bieber, surprins zambind din nou dupa paralizia faciala. Cantaretul si sotia lui s-au bucurat de o zi la piscina - FOTO

Justin Bieber pare sa se recupereze dupa ce s-a luptat cu paralizia faciala temporara din cauza sindromului Ramsay Hunt, care l-a fortat sa amane datele turneului in SUA luna trecuta. Artistul a fost surprins petrecandu-si ziua alaturi de sotia sa, Hailey Bieber, la piscina. 

Starul pop canadian, in varsta de 28 de ani, a fost vazut marti intr-o stare foarte buna, in timp ce se afla in vacanta in Idaho, alaturi de modelul Hailey, in varsta de 25 de ani, si de prietenul si mentorul sau de multa vreme Usher Raymond. Cantaretul a zambit din nou, dupa ce luna trecuta si-a alarmat fanii explicand ca a primit un diagnostic grav, fiind o complicatie a zosterului care poate duce la paralizie faciala. 

In videoclipul postat de Justin, acesta a explicat: „Asa cum puteti vedea, acest ochi nu clipeste, nu pot zambi decat cu jumatate de gura. Aceasta nara nu se misca. Jumatate din fata mea este paralizata. Pentru cei care se simt frustrati ca am anulat urmatoarele mele concerte, este evident ca nu sunt in stare sa le sustin. Este o chestiune destul de grava, dupa cum puteti vedea. Voi reveni la normal. Va fi nevoie de timp si nu stim de cat timp va fi nevoie, dar va fi ok (...) Iar intre timp, am sa ma odihnesc”.

Fashion, baby! Ghicesti cine este vedeta care a aparut mascata la prezentarea Balenciaga de la Paris - FOTO

Potrivit FacialPalsy.org.uk, daca tratamentul antiviral este administrat in decurs de 72 de ore de la dezvoltarea simptomelor, aproximativ 70 la suta dintre oameni vor experimenta o recuperare aproape completa, iar daca afectarea nervului este usoara, recuperarea ar trebui sa aiba loc in cateva saptamani.

La cateva saptamani de la anuntul facut de Justin, Hailey i-a asigurat pe fanii artistului ca acesta „se descurca foarte bine”, dezvaluind intr-o emisiune la Good Morning America ca artistul „se simte mai bine cu fiecare zi care trece”. 

Renumitul brand Jimmy Choo a deschis o cafenea in centrul Londrei. Vezi cum arata localul - FOTO

Sindromul Ramsay Hunt (RHS) este cauzat de o reactivare virala si reprezinta una dintre cele 60 de cauze cunoscute care provoaca paralizie faciala. Acest sindrom, cunoscut si sub numele de "Herpes zoster oticus", este o infectie cu virusul varicelozosterian din familia virusurilor herpetice si afecteaza nervul facial.

Sindromul Ramsay Hunt este de obicei asociat cu o eruptie rosiatica si cu vezicule ce apar in interiorul sau in jurul urechii si a timpanului si, uneori, pe cerul gurii sau pe limba. Simptomele sunt cauzate de reactivarea virusului herpes zoster care a provocat anterior varicela la pacientii cu RHS. In plus fata de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie faciala si pierderea auzului in urechea afectata.

Etapa nord-americana a turneului lui Justin Bieber trebuia sa includa doua concerte la Madison Square Garden, printre altele, si urma sa se incheie pe 3 iulie cu un concert la Los Angeles. Turneul mondial al starului pop include si o serie de concerte in Europa si Africa de Sud, inainte de a ajunge in Australia si Noua Zeelanda la sfarsitul acestui an.

Articole din aceeasi categorie