31.07.2024
Cristina Bucsa dezvăluie secretele masajului anticelulitic, dar și dacă sunt eficiente cremele anticelulitice: „Adevărul este...” - FOTO

În căutarea soluțiilor eficiente pentru combaterea celulitei, mulți dintre noi apelăm la tehnici testate și recomandate de experți. Cristina Bocsa, specialistă în sănătătea pielii, aduce la lumină informații esențiale despre masajul anticelulitic, o metodă populară care promite îmbunătățirea aspectului pielii și reducerea efectelor celulitei.

Majoritatea femeilor își doresc o piele tonifiată, fără celulită și cel mai important, minus X kilograme, iar pentru asta apeleză la masajul anticelulitic.

Cum le afectează știrile cu impact emoțional pe prezentatoarele PRO TV? Răspunsurile Iulianei Maranciuc și Dianei Ambros - VIDEO

Însă, specialista în masaj anticelulitic a dezvăluit că în niciun caz masajul nu ajută la scăderea kilogramelor.

Pentru a avea un rezultat vizibil și foarte frumos, atunci este important ca pe lângă masaj să avem și un mod de viață sănătos și echilibrat: „Pentru a maximiza efectele masajului anticelulitic, este important ca o femeie să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat. Iată câteva aspecte esențiale: alimentație sănătoasă; dieta echilibrată; hidratare; reducerea sării; antioxidanți; exerciții fizice; cardio; îngrijirea pielii; exfoliere; somn adecvat; evitarea obiceiurilor dăunătoare; renunțarea la fumat; limitarea alcoolului. Adoptarea acestui stil de viață nu doar că va sprijini eficiența masajului anticelulitic, dar va contribui și la îmbunătățirea stării generale de sănătate și bunăstare”, a spus Cristina Bosca.

Ecourile trecutului! Ce impact au experiențele din copilărie și relațiile anterioare asupra vieții de adult. Eugenia Staver, psiholog „Studiile arată că implicarea activă a părinților contribuie la...”

Cremele anticelulitice sunt la mare căutare în ultima perioadă, iar Cristina a deslușit misterul din spatele lor și a spus:„Multe persoane când apelează la masajul anticelulitic doresc să se facă procedura inclusiv cu cremele anticelulitice. Însă haideți să vă zic adevărul despre aceste creme și cum ele influențează de fapt asupra masajului. În primul rând eficacitatea masajului, nu depinde de crema anticelulitică, dar cel mai important, depinde de tehnica masajului și de modul de viață pe care îl aveți”.

Cristina Bosca este specialist în masajul anticelulitic și facebuilding. Aceasta menține frumusețea prin metode naturale.

Cel mai tânăr judocan din istoria Republicii Moldova! Mihail Latîșev a debutat la Jocurile Olimpice la vârsta de 20 de ani - FOTO

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/cristina.bosca

Articole din aceeasi categorie