31.07.2024
Cum le afectează știrile cu impact emoțional pe prezentatoarele PRO TV? Răspunsurile Iulianei Maranciuc și ale Dianei Ambros - VIDEO

Fiind invitate în cadrul emisiunii Gusturile se Discută, Iuliana Maranciuc și Diana Ambros au fost luate la întrebări. Vezi ce au răspuns atunci când au fost întrebate dacă le afectează știrile cu impact emoțional.

„Voi când citiți uneori știrile astea mai macabre, vă afectează?”, au întrebat prezentatorii emisiunii Gusturile se Discută, Anatolie Melnic și Iulia Deliu.

Diana Ambros a recunoscut că uneori se simte afectată, dar încearcă să nu-și dea frâu sentimentelor în timp ce este la job.

Ecourile trecutului! Ce impact au experiențele din copilărie și relațiile anterioare asupra vieții de adult. Eugenia Staver, psiholog „Studiile arată că implicarea activă a părinților contribuie la...”

 „Sunt situații care te marchează, dar trebuie să știi cum să fii mai rece. Te marchează, poate acasă te gândești: „Vai de mine ce s-a întâmplat”. Dar atunci trebuie să muncești, să acumulezi informații”, a spus Ambros.

De asemenea, Iuliana Maranciuc a povestit despre cea mai complicată perioadă din punct de vedere emoțional pe care a avut-o de când este prezentatoare: „Începutul războiului mi se pare că a fost cel mai complicat. Atunci practic toți eram într-o stare de șoc. Și acum ne marchează, dar... Nu știu cât de corect este să spui, dar te obișnuiești cu acest gând, dar atunci, la început, era foarte complicat”.

„Îmi amintesc primele jurnale. Ne adunam după jurnalul de știri la machiaj și se mai întâmpla să și plângem”, a mai adăugat Iuliana Maranciuc.

A impresionat la proba de echitație! Alisa Glinka a avut un debut spectaculos la Jocurile Olimpice de la Paris - FOTO

Iuliana Maranciuc este prezentatoarea știrilor Pro TV de la ora 13:00. Când era mică, aceasta își dorea să devină medic chirurg sau medic veterinar.

Diana Ambros are 26 de ani, este frumoasă, creativă și muncitoare. Până acum era cunoscuta ca reporter, iar începand cu data de 14 octombrie 2023 este noua prezentatoare a știrilor PRO TV de weekend.

Articole din aceeasi categorie