06.02.2024
Cristian Porcari - indragostit lulea? Vezi imaginile cu focoasa bruneta cu care s-a afisat - VIDEO

Viata amoroasa a interpretului este ascunsa de ochii publicului. Vezi in articolul de mai jos ce imagine a publicat Cristian intr-un filmulet viral de pe TikTok.

Desi pana in prezent nu si-a afisat niciodata viata amoroasa si nici nu a facut vreo dezvaluire despre o relatie. 

Antrenament intens pentru remodelare corporala! Afla de la antrenorul, Eduard Serjant, cum poti sa slabesti si sa cresti masa musculara in acelasi timp - VIDEO

Recent, Cristian Porcari a publicat un filmulet viral pe TikTok cu o piesa nelansata de a lui, iar pe video era scris si un mesaj: „Ai o poza in care esti cu adevarat fericit”?

Dupa care la sfarsitul fimuletului a publicat o imagine facuta chiar de interpret in oglinda, iar in spatele acestuia sta o bruneta focoasa, care isi arata doar ochii.

Interpretul a primit intrebari in sectiunea comentarii a filmuletului despre cine ar fi fata, insa a evitat si nu a venit cu nici un raspuns.

Adorabil! Inca o pereche de gemeni in showbizul moldovenesc: „Sunt cel mai fericit barbat” - FOTO

Sa fie oare iubita interpretului?

Cristian Porcari este un tanar interpret de la noi din tara, care a devenit popular dupa ce la 14 ani a ridicat sala in picioare la „X Factor” si a cucerit juriul cu talentul, vocea si atitudinea lui. Cristian a fost calificat drept „cel mai bun timbru de pana acum” la X Factor.

O mica artista cu aspiratii mari! Ruxanda Gilca: „Teatrul pentru mine inseamna o adevarata aventura” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie