07.02.2024
O mica artista cu aspiratii mari! Ruxanda Gilca: „Teatrul pentru mine inseamna o adevarata aventura” - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, fiica actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Gilca, Ruxanda, a povestit cum se descurca la scoala, care este cartea preferata si cum s-a simtit pe scena Teatrului National„Mihai Eminescu”.

Talentata Ruxanda Gilca nu inceteaza sa ne uimeasca. Aceasta este deja in clasa a V-a si reuseste sa participe la concursuri muzicale si spectacole. Intrebata de catre Anisoara Loghin ce a mai facut in ultimul timp, Ruxanda a spus:„Am participat la multe concursuri la pian, citesc carti si din septembrie am inceput sa studiez la Liceul Teoretic „Spiru Haret”. Sincer, de la inceput am avut putina frica, sunt in clasa a V-a, profesori si colegi noi, dar m-am adaptat repede si acum avem o relatie frumoasa de prietenie cu colegii”.

Ruxanda va studia pianul inca doi ani. In prezent, nu e sigura daca va continua sa cante la acest instrument dupa ce va absolvi scoala muzicala.

In timpul liber, Ruxanda citeste carti, aceasta considera ca literatura dezvolta imaginatia si te ajuta in viata. „Anul acesta profesoara mi-a recomandat mai multe carti de lecturat, sunt impresionata de cartea „Doggy” de Maria Pilchin. In prezent copii citesc mai putin, privesc in telefon, cred ca aceasta poveste se merita de citit, are doar 39 de pagini si un sens profund”,a mentionat aceasta. 

Ruxanda a reprodus un monolog emotionat din povestea„Doggy”: „8 martie toti copii au venit cu flori si martisoare, eu nu am adus nimic...”

Recent, Ruxanda a participat la spectacolul muzical„Inca o zi Craciunul de-ar mai fi”la Teatrul National„Mihai Eminescu”. „M-am simtit libera si incurajata de actorii teatrului, acest spectacol a fost extraordinar, am fost foarte emotionata. Sper ca cei care l-au privit au inteles sensul magiei sarbatorilor de iarna. Teatrul pentru mine inseamna o adevarata aventura”,a povestit Ruxanda. 

Are planuri marete! Afla ce vrea sa devina micuta Ruxanda Galca cand va fi  mare: „Am muncit toata vara in loc sa ma distrez, dar...” - VIDEO

Pentru ca suntem in luna iubirii, Ruxanda a fost provocata sa raspunda la 5 intrebari.

Ce e dragostea?„Dragostea e cea mai frumoasa emotie prin care poti sa-ti exprimi toate sentimentele pozitive”.

Cum se simte dragostea?„Depinde de persoana si fata de cine ai acest sentiment, daca vorbim despre familie, o simt cat globul pamantesc”.

Dragostea trece prin stomac?„Nu stiu, din carti am inteles ca pot aparea fluturi in stomac”.

Cand trece dragostea?„Fiecare cu povestea lui de dragoste, la fiecare e diferit”.

La doar 8 ani anisori, are parerea sa despre pandemie. Fiica Alionei  Triboi, Ruxanda: „Eu cred ca scolile ar trebui sa ramana inchise...”
Aliona Triboi si Ghenadie Galca sarbatoresc nunta de otel! Actrita a  publicat pe retelele de socializare imagini din ziua nuntii lor - FOTO
Articole din aceeasi categorie