07.02.2024
Adorabil! Inca o pereche de gemeni in showbizul moldovenesc: „Sunt cel mai fericit barbat” - FOTO

Desi este un cuplu mai discret atunci cand vine vorba de viata persoanala, din cand in cand, Anna Odobescu si Petru Haruta mai povestesc cate ceva urmaritorilor.

Petru Haruta si interpreta Anna Odobescu si-au unit destinele in vara anului trecut.

Ieri, Petru si-a sarbatorit aniversarea, iar cu aceasta ocazie acesta a decis sa publice o imagine de familie, in care apar si cei doi gemeni.

La sfarsitul anului 2023, Odobescu a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, acolo unde a mentionat ca a divortat de Alexandru Vdovicenco cu aproape 4 ani in urma. „S-au schimbat lucrurile, de fapt, demult s-au schimbat lucrurile, pur si simplu nu ziceam. Nu te duci sa faci publicitate prin oras: „Eu am divortat”. De vreo 3 ani, degraba vreo 4. A trecut timp destul de mult. A fost destul de greu pentru cel mic, dar acum la moment sunt foarte fericita, implinita pentru schimbarile care au aparut in viata mea. Baiatul este foarte ok, a primit bine. Sunt prieteni”, a notat interpreta.

„Imi amintesc prin ce emotii am trecut, dar totodata aceasta sarcina foarte mult se deosebeste de cea precedenta. Atunci erau alte frici, altfel si ma alimentam. Toxicoza a fost, nu pot sa zic ca nu a fost si a fost mai dura decat data trecuta, sau poate eu nu tin minte cum a fost data trecuta. A fost o perioada nu tare placuta, dar am si lucrat”, a mai povestit Anna in cadrul emisiunii.

Anna Odobescu este o cantareata din Republica Moldova. A reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2019 cu piesa „Stay”. Aceasta a castigat selectia nationala „O melodie pentru Europa” la 10 martie 2019.

Articole din aceeasi categorie