07.02.2024
Antrenament intens pentru remodelare corporala! Afla de la antrenorul, Eduard Serjant, cum poti sa slabesti si sa cresti masa musculara in acelasi timp - VIDEO

Chiar daca suna imposibil, specialistii spun ca poti sa slabesti si sa cresti masa musculara in acelasi timp. Cum putem face acest lucru si cui ii este recomandat, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Remodelarea corporala nu poate fi obtinuta nu doar prin diferite proceduri estetice sau in carnetul medicului estetician, dar si la sala de forta.

Adevarul este ca acest lucru nu este pentru fiecare, o spune  antrenorul, Eduard Serjant: „Aceasta este doar pentru incepatori, un efect maximal o sa fie vizibil doar pe cei noi veniti, fiindca la ei organismul nu este obisnuit si astfel o sa se vada mult”.

„Cu ajutorul antrenamentelor cu greutati noi dam un stimul, iar cu deficitul caloric noi topim grasimea. Insa noi nu putem sa ne amagim corpul ca sa se intample sa slabim intr-o parte, iar unde noua ne place sa nu mai slabim. Corpul nostru este foarte destept, noi trebuie doar sa-i dam un stimul si corpul nostru deja incepe sa arda grasimile”, a adaugat antrenorul.

Un truc pe care multi dintre noi il incalca este ca trebuie sa ne antrenam tot corpul, nu este corect ca sa grupam muschii pe zile si sa-i antrenam. Eduard a dezvaluit: „Este mult mai efectiv atunci cand faci toate grupele de muschi, deoarece faci fiecare muschi. Iar un alt lucru important este ca nu ai nevoie sa faci mai mult de 6 seturi la un grup de muschi fiindca sistemul nervos poate sa clacheze”.

Articole din aceeasi categorie