27.02.2024
Constantin Morari nu a mai rezistat si a izbucnit in plans! Ce a povestit despre prietenul sau, care a fost implicat in groaznicul accident din Bali: „Fa-te bine, frate” - VIDEO

In dimineata zilei de 20 februarie, la ora 11:40, pe insula Bali, un cuplu de moldoveni a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. In urma celor intamplate, tanarul Marseli Mizerniuc se zbate intre viata si moarte. Acum el are are nevoie de cateva interventii chirurgicale la inima care costa 200 de mii de euro.

In urma celor intamplat, antreprenorul si blogger-ul Constantin Morari a venit cu un mesaj pe contul sau de Instagram. Acesta isi indeamna prietenii si cunoscutii sa-i ofere ajutor lui Marseli Mizerniuc.

„Salut, dragii mei. Deci, cu multa durere vreau sa va indemn pe toti sa ajutam un prieten de-al meu foarte bun fiindca este intr-o stare foarte grava. Vreau sa actionati cat mai repede pentru ca pe asta se bazeaza viata lui. E intr-o stare critica de tot. Are nevoie urgent de doua operatii si cat mai repede o sa fie facute, cu atat sunt mai mari sansele ca el sa scape”, a mentionat Constantin Morari.

„Cate inca o sa mai fie”! Ce spune Adriana Ochisanu despre noua relatie a fiului ei, Cristi - VIDEO

Antreprenorul a recunoscut ca Marseli a avut un impact puternic in viata sa. „Pot sa il descriu in cateva cuvinte. E o persoana mega bravo, pozitiva si o persoana ca ii place sa traiasca viata cu adevarat. Mereu a fost omul care cumva a avut un impact in viata mea si in viata multor altora. Asa ca va urez multa sanatate..”, a spus Morari.

Nemaiputand sa-si ascunda emotiile, antreprenorul a izbucnit in plans.

Orchestra Fratilor Advahov - colaborare inedita cu Carla's Dreams: „Asa ceva n-am mai vazut” - VIDEO

„Fa-te bine, frate”, a concluzionat Constantin.

Un tanar de la noi se zbate intre viata si moarte in urma unui groaznic accident in Bali

Despre acest caz a povestit Svetlana Sainsus pe contul ei de Instagram: „Este un caz extrem de urgent, baiatul asta trebuie sa fie operat maine. Medicii spun ca e o minune ca el inca traieste dupa acest accident, dar la aceasta minune e nevoie de noi. Marseli a suferit un accindent in Bali impreuna cu prietena lui si din pacate el e intr-o stare extrem de grava si costul pentru aceasta operatie este enorm”.

De asemenea, cazul a fost publicat si pe platforma caritate.md, acolo unde fiecare il poate ajuta pe Marseli Mizerniuc.

„In urma impactului, a fost diagnosticat cu fractura femurului stang si sangerari pulmonare, din care i-au fost extrase 1.350 ml de sange. Din nefericire, din cauza unor erori medicale, nu au fost efectuate la timp toate investigatiile necesare pentru a identifica cauza principala a deteriorarii starii sale de sanatate. Dupa cinci zile de tratament inadecvat, starea lui Marseli s-a agravat, descoperindu-se ca sufera de disectie a aortei ascendente, o conditie medicala extrem de grava, care afecteaza fluxul sanguin catre creier. In acest moment, el se confrunta si cu infectii, sangerari pulmonare, pneumonie bilaterala si fractura mentionata anterior. Am fost informati ca Marseli necesita doua interventii chirurgicale complexe la inima, pe aorta ascendenta si apoi pe aorta descendenta. Faptul ca Marseli este inca in viata este un adevarat miracol si o dovada ca lupta cu toate fortele pentru viata lui, dar are nevoie urgent de ajutorul nostru”, este mentionat pe caritate.md.

Un tanar de la noi se zbate intre viata si moarte in urma unui groaznic accident in Bali. Vezi cum il poti ajuta: „Aceasta este o suma enorma pentru noi din motiv ca operatia va avea loc maine” - FOTO

Se poate dona din orice tara sau colt al lumii, prin orice tip de card bancar, paypal, transfer bancar, paynet:

Paypal@caritate.md

Expediati un SMS cu continutul 995 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Pana in prezent au fost colectati 77.253 mii de euro.

Articole din aceeasi categorie