27.02.2024
Orchestra Fratilor Advahov - colaborare inedita cu Carla's Dreams: „Asa ceva n-am mai vazut” - VIDEO

Acum cateva minute, Fratii Advahov au lansat alaturi de Carla's Dreams un remix de-a dreptul special pentru piesa „Ne bucuram in ciuda lor”, care ii apartine celui din urma.

Desi Orchestra Fratilor Advahov si Carla's Dreams abordeaza stiluri muzicale complet diferite, ei au demonstrat ca totul aste posibil atunci cand persista talentul si entuziasmul.

Noptile nedormite au devenit o obisnuita pentru Gabriela-Gutiera Moldovan, care a lansat 8 carti! Cum a fost evenimentul, dar si cine i-a fost alaturi - VIDEO

In cadrul unui concert care a avut loc recent, Fratii Advahov si Carla's Dreams au decis sa interpreteze hit-ul „Ne bucuram in ciuda lor”, care facea furori in urma cu 7 ani.

„O colaborare deosebita a Orchestrei Fratilor Advahov si Carla's Dreams. Urmariti cum doua universuri muzicale aparent diferite au reusit sa creeze ceva cu totul nou si captivant”, a mentionat fratii.

Fanii artistilor au „impanzit” deja sectiunea de comentarii cu mesaje de felicitare: „Superb, felicitari”, „Asa ceva n-am mai vazut. Sublim, maestre”, „Interesant proiect, chiar asteptam ceva de la fratii Advahov. Respect pentru munca depusa si ideea excelenta”, „Bravo”.

Fratii Advahov sunt un duo moldovenesc de muzica populara, format din fratii Vasile si Vitalie Advahov. Duo-ul a fost fondat in 2005 si are sediul la Chisinau. Alaturi de Zdob si Zdub au reprezentat Moldova la Eurovision Song Contest 2022 de la Torino, Italia, cu piesa „Trenuletul”. 

Un tanar de la noi se zbate intre viata si moarte in urma unui groaznic accident in Bali. Vezi cum il poti ajuta: „Aceasta este o suma enorma pentru noi din motiv ca operatia va avea loc maine” - FOTO

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Articole din aceeasi categorie