08.12.2022
Colaboreaza cu una dintre cele mai renumite agentii de modeling din intreaga lume! Afla povestea moldovencei Daniela Chilari, care se bucura de o cariera de succes in industria fashion: „Mi-au zis ca vad o asemanare intre mine si Miranda Kerr”. INTERVIU

Daniela Chilari, originara din Republica Moldova, este un model international care se bucura de un succes mare in acest domeniu. Tanara are parte de mai multe colaborari de succes, insa nu se opreste aici, ci vrea sa tinteasca mai sus. Afla mai multe despre model in interviul marca perfecte.md

Daniela Chilari, in varsta de 26 de ani, este originara din Raionul Briceni, satul Drepcauti. Acum insa, tanara locuieste in orasul Tel Aviv din Israel. A finisat liceul din satul sau natal, dupa care a mers la Universitatea de Stat Alecu Russo din Balti, la facultatea filologie.

Potrivit modelului, ea a avut parte de o copilarie fericita si inca de atunci visa sa devina model. Cu timpul, ea a si uitat de acest vis, insa destinul le-a aranjat pe toate.

Cum ti-ai putea caracteriza copilaria?

„Pot spune cu capul sus ca am avut o copilarie fericita si pentru asta le spun un mare multumesc parintilor mei. Ei au fost cei care mi-au calauzit calea, investind in mine tot ce au avut mai bun si sadindu-mi in inima cele mai bune calitati si principii”.

Maia Sandu - nominalizata la „Femeia anului 2022” de catre revista Financial Times: „A depasit barierele, a dat un exemplu demn si a scos in lumina unele dintre cele mai grave probleme ale timpurilor noastre” - FOTO

Cine te-a motivat sa-ti incepi cariera in modeling?

„In copilarie primeam des intrebarea: „Ce doresti sa devii cand vei creste mare?”. Si raspunsul meu era cel mai des - model. Cu anii am si uitat de acest vis, insa, dupa cum reiese - el nu a uitat de mine”. 

Iti aduci aminte de prima ta sesiune foto? Cum a fost aceasta?

„Desigur. Prima mea sesiune la agentie a fost pentru book. Book-ul este un catalog cu fotografii care prezinta manechinul in ipostaze si unghiuri avantajoase. A fost foarte super pentru ca imi placea sa pozez de cand ma tin minte. Dupa book a urmat si primul meu shooting fashion pentru un fotograf din Israel. Mi s-a parut ca a trecut enorm de repede timpul atunci. Si acum pastrez acele poze”.

Pe retelele sale sociale, putem vedea o multime de imagini in care Daniela pozeaza in rochii de mireasa. De fapt, aceasta a colaborat cu unul dintre cei mai cunoscuti designeri de rochii de seara si de mireasa Joanne Horowitz.  Pe langa aceasta colaborare de succes, tanara s-a bucurat si de altele, la fel de avantajoase. 

Care a fost cea mai de succes colaborare legata de modeling pe care ai avut-o?

„La sigur una dintre cele mai bune colaborari pentru mine a fost cu un designer de rochii de seara si de mireasa, cunoscuta in Israel si in Statele Unite ale Americii - Joanne Horowitz. A fost cea mai memorabila sesiune foto. De asemenea, am participat si intr-o campanie publicitara pentru automobilul Tesla. Voi colabora si in viitor cu ea, la New York. Inca o colaborare de succes a fost participarea la un fashion show al unui designer renumit din Tel Aviv, Daniel Romi Kadosh”. 

Visul ei a devenit realitate! Doina Danielean si-a cumparat un bolid de lux in valoare de peste 56 de mii de dolari. Vezi cum arata Mercedes GLE 2022 - VIDEO

Ce onorarii ai primit pentru aceste colaborari?

„Fiind angajata intr-o agentie, suma pentru o sedinta foto sau pentru participarea la un fashion show este stabilita de manager. Suma totala se ridica o data sau la doua luni. Pentru un shooting mic, un model poate castiga de la 40-100 euro, pentru cateva ore de lucru. Pentru un proiect grandios, poti ajunge la o mie sau doua mii de euro, pentru o zi de lucru”. 

Cum ai ajuns sa fii model in Israel?

„Totul a inceput cand am primit un mesaj pe Instagram de la directorul agentiei - Eytan Sharon, si am fost invitata la un casting. Am cautat pe net ce reprezinta agentia IMG Models (Image Models) si am fost uimita cand am aflat ca este una dintre cele mai mari agentii de modeling din lume cu care colaboreaza modele renumite precum Bella Hadid, Gigi Hadid, Miranda Kerr, Barbara Palvin si altele. Nu am stat mult pe ganduri si am zis sa incerc. Dupa ce am ajuns la agentie, nu a mai trebuit sa trec un casting, caci am fost primita imediat de catre agent, care mi-a zis ca vede o asemanare intre mine si Miranda Kerr. Probabil din motivul ca am baby face, la fel ca ea”. 

Pentru a se mentine intr-o forma buna, Daniela a mentionat ca duce un stil de viata sanatos, ceea ce presupune: sport, alimentatie sanatoasa si cat mai multa hidratare. 

Ce faci pentru a te mentine in forma mereu?

„Aici nu am secrete: putin sport si multa apa. Din fericire, nu am avut niciodata probleme cu kilogramele in plus sau probleme cu pielea”.

Spune 3 avantaje si 3 dezavantaje a modelingului?

„Din avantaje as spune: colaborarea cu oameni celebri, calatorii in diferite colturi ale lumii si recunoasterea publica. Iar din dezavantaje: concurenta mare, nu ai un program stabil si nu te poti rasfata prea mult cu mancare nesanatoasa”. 

Ai primit vreodata propuneri indecente activand in acest domeniu?

„Nu. Am un manager care mereu verifica totul si are grija de modelele agentiei”. 

Cum ai reactiona daca ti s-ar propune sa faci o schimbare radicala a infatisarii?

„Nu cred ca as accepta sa schimb ceva radical. Sunt multumita de felul in care arat si nu-mi doresc schimbari majore. Dar nici nu cred ca o sa mi se propuna asa ceva”. 

Daca ai avea sansa de a alege din toate brandurile cunoscute in intreaga lume, pe care l-ai alege pentru a colabora?

„Cred ca Coco Chanel. In spatele acestui brand plin de eleganta si stil se afla o intreaga poveste. Cea mai influenta femeie din istoria modei, care a devenit cu un simbol al elegantei, care a schimbat destinele miilor femei si care si-a trait viata la maxim”. 

O noua premiera! Dara a lansat piesa „La Tine in Gand” din cadrul albumului „Ruleta”. Vezi cat de bine suna versurile scrise in colaborare cu Irina Rimes - VIDEO

Potrivit tinerei, pe langa cariera sa in modeling, ea are si alte pasiuni. Este vorba despre domeniul frumusetii. Daniela este hair stylist si adora acest lucru, de a-i face pe oameni mai frumosi si mai deosebiti. 

Daca nu ai fi model atunci ce alta profesie ti-ai alege?

„Pe langa model internationat, eu mai sunt si hair stylist, coafor si filolog. Daca as alege altceva cred ca m-as ocupa de infrumusetarea omenirii prin schimbari de freza, culoare a parului si coafuri deosebite. Aceasta este o latura a artei, la fel ca si modelingul”. 

Care este cel mai mare vis al tau?

„Imi doresc doar sanatate mie si celor dragi. In rest, le realizez pe toate, pentru ca visele mele au obiceiul de a se implini”. 

Autor: Valeria Minciuna

Articole din aceeasi categorie