09.12.2022
O noua premiera! Dara a lansat piesa „La Tine in Gand” din cadrul albumului „Ruleta”. Vezi cat de bine suna versurile scrise in colaborare cu Irina Rimes - VIDEO

Dupa ce a lansat acum 2 saptamani cantecul „Bratele”, Dara a venit cu un nou hit pentru fanii sai. Este vorba despre piesa „La Tine In Gand” care a avut premiera acum o ora pe Youtube.

In descrierea clipului pubicat pe contul sau personal pe Youtube, Nicoleta Darabana, cunoscuta si ca Dara a recunoscut ca a lucrat 4 ani pentru noul sau album.

 „Am lansat piesa „La Tine In Gand”, care e parte a albumului Ruleta. In ultimii 4 ani am muncit sa creez acest album muzical. Fiecare cuvant, fiecare nota este din suflet, pentru suflete. Primul meu album cu muzica in romana, aici pentru voi.”, a spus artista.

La Gala Fashion VIP s-au oferit premii celor mai remarcabile personalitati de la noi! Vezi cine a aparut pe coperta revistei in acest an, dar si cine sunt cei mai de succes oameni din tara - VIDEO

Textul pentru „La Tine In Gand” a fost scris de Nicoleta Darabana in colaborare cu Irina Rimes. Muzica ii apartine de asemenea Darei, dar si lui Alexandru Serbu si Ester Alexandra Cretu.

„Am s-o ascult. Piesa precedenta a fost super.”, a scris un fan de-al Darei in sectiunea de comentarii a cantecului.

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Visul ei a devenit realitate! Doina Danielean si-a cumparat un bolid de lux in valoare de peste 56 de mii de dolari. Vezi cum arata Mercedes GLE 2022 - VIDEO

Articole din aceeasi categorie