21.01.2023
Asa ceva nu ai mai auzit niciodata! Andrea Fedi a starnit hohote de ras la masa juriului de la Romanii au Talent cu momentul sau: „30 de secunde fenomenale!” - VIDEO

Numele lui este Andrea Fedi, dar i se spune „Katastrofa”. Este un artist care isi prezinta mestesugul peste tot: pe strada, in teatre. Oriunde poate juca. Nu stie exact care este talentul sau, dar oamenii l-au indemnat sa faca spectacol inca de cand era mic si chiar asta a si facut.

Nu stie exact care este natura talentului sau, dar stie ca de cate ori are un spectacol, este fericit atat el, cat si oamenii care il urmaresc.

Andrea Fedi are 41 de ani, este din Livorno, Italia, si a absolvit cu succes Academia de Teatru. A jucat cativa ani in spectacole de teatru clasic, dar nu a fost pentru el.

Isi dorea sa faca oamenii sa rada si, prin urmare, a inceput sa studieze clovnerie pe cont propriu. Nu crede ca poate castiga acest concurs, dar cu siguranta va pregati ceva special.

Cel mai mare vis al sau este sa poata continua sa faca ceea ce ii place cat mai mult timp in toate colturile lumii.

Cel mai important moment pentru el ramane momentul in care a jucat pentru prima oara in fata unui public, iar cel mai fericit moment este acela cand a devenit tatic de gemeni.

Daca ar castiga, ar vrea sa mearga intr-o vacanta lunga si sa isi cumpere recuzita pentru spectacolul lui.

Andrea a sosit pe scena cu o valiza, din care a scos o jucarie „gaina” pentru catei. Ce a urmat a starnit hohote de ras la masa juriului.

Mihai Bobonete: „Au fost 30 de secunde fenomenale! Ce dementa! Nu-mi vine sa cred!”.

Articole din aceeasi categorie