21.01.2023
„Un moment exceptional de la inceput pana la sfarsit”! Christian Stoinev, aplaudat in picioare de public si jurati la Romanii au Talent. E recunoscut la nivel mondial pentru acrobatiile pe care le face cu cateii sai - VIDEO

Christian Atayde Stoinev s-a nascut in 4 decembrie 1991, intr-un oras cu o comunitate mare de circari, Sarasota, Florida (USA).

Tatal lui, Ivan Stoinev, este un acrobat din Bulgaria, care a plecat inca de mic sa faca parte din circul Ringling Bros. & Barnum & Bailey din America. Mama sa, Maritza Atayde, este un fost acrobat ce vine dintr-o familie cu traditie in circ, familia Atayde, proprietarii celui mai vechi si mai mare circ din Mexic, Circo Atayde Hermanos.

Christian si-a facut debutul in lumea circului la varsta de 6 ani, impreuna cu tatal sau. Si-a petrecut o perioada lunga din copilarie la Big Apple Circus, unde tatal sau era Performance Director, iar mama sa lucra in administrativ.

A urmat o cariera spectaculoasa pentru Christian: Festivalul Premiere Rampe din Monte Carlo, Medalia de Bronz si premiul special al Printului Rainier’s.

Asa ceva nu ai mai auzit niciodata! Andrea Fedi a starnit hohote de ras la masa juriului de la Romanii au Talent cu momentul sau: „30 de secunde fenomenale!” - VIDEO

In acest moment, Christian este recunoscut la nivel mondial pentru acrobatiile pe care le face cu cateii sai chihuahua: Percy si Scooby.

Christian a cucerit si publicul de la Romanii au talent, iar juratii l-au aplaudat in picioare.

Andra: „Asa ceva chiar ca nu am mai vazut la Romanii au talent!”.

Articole din aceeasi categorie