23.11.2022
Christina Ricci, nevoita sa-si vanda colectia de genti pentru a-si putea plati divortul: „Unele traume din viata vin la pachet si cu traume financiare”

Christina Ricci a facut o dezvaluire despre un lucru inedit pe care a fost nevoita sa-l faca pentru a-si putea plati divortul. Actrita de 42 de ani s-a despartit in 2020 de James Heerdegen, pe care l-a acuzat si de violenta.

Christina si James au cerut ordine de restrictie unul impotriva celuilalt. Al ei a fost acordat de judecator, in timp ce al lui nu, pe baza acuzatiilor de abuz domestic. Cei doi erau casatoriti din 2013 si au un fiu de opt ani.

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

„Sunt anumite lucruri pe care le-am colectionat, anumite genti. Am avut o colectie de posete Chanel pentru o perioada, dar am vandut multe lucruri”, a declarat Christina pentru The Sunday Times.

Intrebata de ce a facut asta, vedeta a spus ca asa si-a putut permite sa plateasca cheltuielile legate de divort: „Ei bine, anumite traume vin la pachet si cu traume financiare, situatii judiciare, custodie, lupta cu ordine de protectie. Acum sunt foarte bine, nu mai am o problema, dar am invatat sa folosesc aceste investitii in feluri diferite. Am avut si o colectie de bijuterii pe care am folosit-o cu cap”.

Moment stanjenitor pentru sora modelului Cara Delevingne. Ce s-a intamplat dupa ce au aparut zvonuri ca s-ar fi despartit de sotul ei

In august 2021, Christina Ricci a dezvaluit ca este insarcinata, iar in octombrie s-a casatorit cu Mark Hampton, tatal bebelusei ei.

Articole din aceeasi categorie