23.11.2022
Moment stanjenitor pentru sora modelului Cara Delevingne. Ce s-a intamplat dupa ce au aparut zvonuri ca s-ar fi despartit de sotul ei

Poppy, sora modelului Cara Delevingne, trece prin momente delicate dupa ce s-a spus ca s-a despartit de sotul ei, omul de afaceri James Cook. Mai exact, barbatul, in varsta de 40 de ani, si-a facut cont pe o aplicatie de dating, ceea ce a starnit controverse.

Poppy Delevingne si James Cook s-ar fi despartit la inceputul acestui an, insa niciunul dintre ei nu a confirmat public aceste zvonuri. Potrivit Daily Mail, cei doi ar fi ramas prieteni buni, dar se pare ca barbatul ar fi incercat sa-si refaca viata, lucru care a starnit controverse.

Mai exact, omul de afaceri si-a facut cont pe aplicatia de dating Raya, iar pentru asta a folosit o poza taiata, in care aparea si Poppy.

Ba mai mult, poza originala, in care este si Poppy, apare pe Instagram, iar acesta a folosit-o chiar de ziua modelului, cand i-a transmis un mesaj emotionant public.

„La multi ani, dragostea mea. Abia astept sa te sarbatoresc cand ajung acasa.”, scria omul de afaceri in dreptul imaginii in care aparea alaturi de sotia lui.

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

Poppy si James s-a casatorit in 2014, surorile ei, Cara si Chloe, numarandu-se printre cele 17 domnisoare de onoare pe care le-a avut la ceremonie.

Fosta participanta a show-ului „Holostyak” s-a casatorit! Vezi ce tinuta deosebita a ales sa poarte Katya Golden in aceasta zi speciala - FOTO

Articole din aceeasi categorie