24.01.2022
Christina Aguilera lanseaza „La Fuerza”, primul ei album in spaniola dupa mai bine de 20 de ani. Vezi schimbarea de look la care a recurs - FOTO\VIDEO

Cantareata americana de origine latino Christina Aguilera a lansat vineri „La Fuerza”, primul ei disc in spaniola dupa ce in anul 2000 a publicat „Mi Reflejo”, care a marcat debutul sau in aceasta limba si prin care isi revendica radacinile sale ecuadoriene.

Discul, disponibil pe toate platformele digitale, este un EP (Extended play) ce cuprinde 6 cantece si include piese precum balada „Somos nada” si, mai ales, „Pa mis muchachas”, o colaborare cu vedete importante ale stilului „urban latin” ca Nathy Peluso, Nicki Nicole si Becky G.

In acelasi gen se inscrie si cantecul „Santo”, din care artista a oferit saptamana aceasta un extras si care reprezinta o alta colaborare, de data aceasta cu muzicianul portorican Ozuna.

 

O idee neobisnuita pentru o cafenea din capitala. Numele tenismenului Radu Albot apare pe o prajitura. Vezi cum arata aceasta: „I-am spus ca ii promit un tort cu fiecare victorie a sa” - VIDEO

Vedeta pop americana nu a neglijat nici genul „ranchero”, un stil din care face parte piesa „La reina” si care este o versiune feminina a legendarului cantec „El rey”, interpretat de Jose Alfredo Jimenez.

 

Laureata cu premiul Grammy pentru cea mai buna artista revelatie, Aguilera (New York, 1980) a devenit cunoscuta inca din adolescenta cu piesa „Genie in a Bottle”, inclusa in albumul cu acelasi nume cu care a debutat in 1999.

La volan pentru a doua oara in 28 de ani! Jennifer Lopez isi invinge temerile, a indraznit sa se urce la volanul luxosului sau Bentley - FOTO

Cu „Mi Reflejo”, debutul sau in spaniola, a primit o nominalizare la premiile Latin Grammys si a castigat doua trofee Latin Billboards, printre alte distinctii.

Canta muzica populara si este pasionat de IT! Vitalie Dani - despre hobby-uri si planuri de viitor: „Muzica populara este in sangele nostru si de ce sa n-o cantam” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie