15.06.2022
Chiar si de ziua ei a fost la inaltime! Vezi cum si-a sarbatorit majoratul interpreta Vlada Botan si ce cadouri speciale a primit de la invitatii sai: „In Moldova mai rar gasim asa o fetita ambitioasa si care are asa scopuri frumoase” - VIDEO

Interpreta Vlada Botan a implinit 18 ani. Tanara si-a invitat oamenii dragi la petrecerea organizata in cinstea majoratului, intr-o locatie mai speciala. Cu cine a sarbatorit si ce cadouri a primit omagiata, afla imediat din reportajul de mai jos, marca O Seara Perfecta. 

Cadouri, baloane, flori si multe alte surprize. De asa a avut parte Vlada Botan la petrecerea de majorat. Pentru a fi in forma, artista a folosit un truc special.

Pentru Vincenzo Raiola pizza este o traditie, nu un fel de mancare! Cum este sa ai o pizzerie autentica in Moldova, dar si care sunt sacrificiile pe care le-a facut in timp pentru afacerea sa - VIDEO

„Pana a inceput evenimentul, ca sa imi pot controla cumva emotiile, eu nu am raspuns la nici un mesaj de felicitare de dimineata. Am raspuns doar la apelurile telefonice. Am zis ca imi conservez emotiile si energia pentru seara de astazi. Ma consider o persoana norocoasa, pentru ca atunci cand imi pun un scop, el se realizeaza si automat vine urmatorul. Si ma intreb daca o sa fac tot si o sa-mi reuseasca tot pana la o varsta frageda, ce o sa vreau dupa aia, unde eu ma grabesc. Si mi-am dat seama ca eu fac totul pentru emotii si pentru oamenii din jurul meu. Deci, nu ma opresc, fac in continuare tot ce simt, pentru a oferi emotii oamenilor care, la randul lor, o sa mi le ofere inapoi”, Vlada Botan, interpreta.

La petrecere au fost invitati cei mai dragi oameni, care au venit cu cele mai frumoase urari de bine.  

„Doamne, nu imi vine sa cred ca Vladuta deja e fata mare, are 18 ani. Tot ce ii doresc eu este ca sa fie asa cum este, dar sa evolueze, evident. Sa isi atinga toate scopurile”, Ana Cernicova, soprana. 

Cristina Scarlevschi profita la maxim de perioada sarcinii! Graviduta momentului se afla pe o insula superba din Grecia si a reusit sa surprinda imagini spectaculoase de acolo - FOTO/VIDEO

„In primul rand sa fie sanatoasa, toate visurile sa se indeplineasca si sa mearga mereu spre visurile ei”, Amelia Uzun, interpreta. 

„Vladuta, la multi ani. Sa fii mereu asa frumoasa, inteligenta. Noi mereu vom fi alaturi de tine, te vom sustine”, David Andronic, fotbalist. 

Si pentru ca a implinit tocmai 18 ani, cadourile au fost si ele mai indraznete. 

„Gata eu am 18 ani, pot sa spun la televizor. Am primit lenjerie intima. In loc de flori am primit carti, ca sa le daruiesc liceului meu, trecand de clasa 12-a, sa fac un cadoul liceului prin aniversarea mea. Si plicuri, multe plicuri, pentru ca ziua mea de nastere am organizat-o din bugetul meu, nu am ascuns asta si toti stiu si probabil invitatii mei s-au gandit la asta si au zis hai sa o sustinem. De la parintii mei am primit Dyson. Daca sincer, eu nu stiu nici cum se foloseste el. Tare am fost fericita si sunt recunoscatoare pentru educatia pe care am primit-o, pentru libertatea cu limita pe care am primit-o si ma bucur ca anume ei sunt parintii mei. Ii iubesc din tot sufletul meu”, Vlada Botan, interpreta. 

Pasiunea pentru moda si dragostea pentru frumos a inspirat-o sa creeze o colectie impresionanta! Vezi cat de talentata este bloggerita Doina Stratan si ce opere de arta a creat: „Rar vad ceva spectaculos, dar aceasta colectie...” - FOTO/VIDEO

„Daca sincer, este o fetita foarte ambitioasa. Rar gasim in Moldova o fetita cu asa ambitii si scopuri si care se realizeaza la asa o varsta tanara. Astazi, am ales o carte care o reprezinta suta la suta. Dupa cum am inteles, ea vrea sa daruiasca aceste carti si sper ca sa fie tot un mare plus pentru copiii care le vor primi, pentru ca este un exemplu foarte bun”, Constantin Morari, proprietar magazin tinute barbatesti.

Coplesiti de emotii au fost in special parintii Vladei, mandri si fericiti pentru realizarile fiicei lor. 

„Bineinteles ne dorim ca ea sa-si realizeze toate visele. Ne mandrim cu toti copiii nostri, insa ea pentru ceilalti este un exemplu. Ii dorim sa fie fericita si sa fie ca cele mai frumoase lucruri pe care si le doreste sa o inconjoare. 18 ani este cea mai frumoasa varsta si e un start bun pentru toti, inclusiv pentru Vlada de a avea o viata frumoasa”, Roman Botan. 

Katty Black, plina de durere! Bloggerita, in lacrimi, a impartasit o noutate rea: „Pentru noi a fost doar 2 saptamani, pentru ea a fost o viata intreaga” - VIDEO

„Imi doresc enorm de mult ca ea sa fie fericita, implinita, sa-si urmeze visele, sa ramana asa cum este. Este extrem de ambitioasa si evident ca noi, ca parinti, ne simtim mandri si impliniti”, Natalia Botan. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie