14.06.2022
Pasiunea pentru moda si dragostea pentru frumos a inspirat-o sa creeze o colectie impresionanta! Vezi cat de talentata este bloggerita Doina Stratan si ce opere de arta a creat: „Rar vad ceva spectaculos, dar aceasta colectie...” - FOTO/VIDEO

Doina Stratan este una dintre cele mai urmarite si apreciate prezente de pe Instagram-ul moldovenesc. Aceasta este cunoscuta datorita iubirii aparte pentru moda si a tinutelor impecabile distribuite zilnic pe blogul sau personal.

Din pasiunea sa pentru frumos si arta, Doina a lansat de curand o colectie impresionanta de tinute exclusive numite Liss Couturee.

Colectia recent prezentata este dominata de nuanta alb-ivory, o nuanta ce subliniaza puritatea, pasiunea si dragostea pentru senzualitate.

La un eveniment monden recent, Doina a defilat alaturi de modelele sale, iar colectia a fost apreciata de toti cei prezenti la eveniment.

„O colectie impresionanta. Intr-adevar, rar vad ceva spectaculos, Doina Stratan esti superba.” , a scris una dintre fetele prezente la eveniment. 

 

 

 

Doina Stratan este casatorita cu Alexandru Atamenko, impreuna cu care se bucura de fetita lor Alisa si baietelul lor Timur. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie