14.06.2022
Katty Black, plina de durere! Bloggerita, in lacrimi, a impartasit o noutate rea: „Pentru noi a fost doar 2 saptamani, pentru ea a fost o viata intreaga” - VIDEO

Katty Black si sotul ei, Cristian Cebotari sunt mereu activi pe Instagram. Din acest motiv, sotii nu ezita sa isi impartase emotiile si noutatile pozitive cu urmaritorii sai. Insa, din pacate, astazi bloggerita a venit cu o veste trista.

Acum doua saptamani, familia Cebotari a anuntat ca familia lor se mareste. Cuplul, cu mare entuziasm a prezentat-o pe noua lor membra a familiei. Este vorba de o catelusa, pe nume Sara.

Insa, astazi bloggerita a anuntat ca Sara nu mai este in viata. Cainele suferea de o boala - Carre, un virus care afecteaza in special puii de caine. 

„Asa cum ne impartim aici cu bucurii si cu noutati bune, o sa ne impartim si cu durere. Astazi Sara a murit. Din pacate boala Carre era mai puternica decat ea”, a spus Katty Black pe pagina sa de Instagram.

Marina Carnat a fost dur criticata in mediul online din cauza unghiilor prea lungi! Cum a raspuns aceasta comentariilor rautacioase si ce video a postat ulterior: „Sper sa iei exemplu..” - FOTO/VIDEO

Katty a postat un video, unde a inclus mai multe imagini cu Sara, care era foarte vesela, zburda si pe care atat de mult au indragit-o Simon si Eugen.

„Pentru noi Sara a fost doar 2 saptamani, pentru ea, noi am fost o viata intreaga”, a scris Katty alaturi de publicatie. 

Tanara a afirmat ca daca nu ai un caine sau nu ai avut vreodata, nu poti intelege pe deplin sensul iubirii. „Un caine iti poate arata mult mai multa afectiune”, a adaugat Katty Black. 

S-a linistit cu greu si dupa multe lacrimi varsate, bloggerita nici nu stia cum sa apara in fata copiilor sai, caci ei simt cand parintii sunt intr-o stare mai proasta. 

Istorie si lacrimi de fericire! De ziua mamei sale, Svetlana Sainsus a uimit asa cum doar ea poate. Vezi ce surpriza emotionanta si invitat special a adus aceasta: „Om suflet, Om Soare, Om istorie si de o cumsecadenie rara..” - FOTO/VIDEO

„Iata cum eu acum sa ies la copii. Deja m-am spalat si cu apa rece. Nu ajuta nimic”, a spus Katty Black. 

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie