15.06.2022
Pentru Vincenzo Raiola pizza este o traditie, nu un fel de mancare! Cum este sa ai o pizzerie autentica in Moldova, dar si care sunt sacrificiile pe care le-a facut in timp pentru afacerea sa - VIDEO

Pizza nu inseamna pentru el un fel de mancare, e un tip de arta pe care a adus-o la Chisinau din Napoli si pe care a mostenit-o de la parinti. Despre Italia in Moldova a discutat invitatul emisiunii O Seara Perfecta Vincenzo Raiola. 

Proprietarul restaurantului Caruso a afirmat in cadrul emisiunii faptul ca pentru el pizza este insasi o traditie. 

Declaratiile unui psiholog despre Putin: „Traumele din copilarie l-au transformat intr-un dictator”

Acesta a gandit conceputul pizzeriei sale inca  11 ani in urma, ani frumosi din viata sa: „Am inceput bine, incetisor. Clienti fideli am avut intotdeauna, da au fost vremuri mai bune si mai putin bune, ca la toti restul.”, spune Vincenzo.

Potrebbe essere un'immagine raffigurante attivita all'aperto
Potrebbe essere un'immagine raffigurante 1 persona e spazio al chiuso

De curand, acesta s-a gandit sa-i dea a doua viata restaurantului, asadar au facut un rebranding: „Eram cumva la o rascruce, o continuam doar cu pizza, dar am facut si un restaurant, iar cand faci un restaurant ai nevoie de o ambianta placuta. Asa ca cu partenerul meu de afaceri, Valeriu Badea am facut acest pas.”, a adaugat el.

Cristina Scarlevschi profita la maxim de perioada sarcinii! Graviduta momentului se afla pe o insula superba din Grecia si a reusit sa surprinda imagini spectaculoase de acolo - FOTO/VIDEO

Desi sotia sa este moldoveanca, Vincenzo afirma ca aceasta ii gateste doar mancare italiana si nu se plictiseste niciodata. 

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 5 persone, pizza e il seguente testo "CARUSO RESTA NT PIZZERIA ITALIANA IANA"

La inceputul carierei sale insa, Vincenzo povesteste ca a deschis si un restaurant in Italia:„Restaurantul nu mai exista, atunci era unde hotel restaurant, dupa care ma mutasem in nordul Italiei unde am deschis o pizzerie in mall, una mare, dar in 2008 a fost o criza mare in Italia, dar in Moldova eu cunosteam limba, sotia era de aici, rude aici, si am decis intr-un final sa ne mutam aici.”, spune el. 

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 3 persone, pizza e spazio al chiuso

Barbatul povesteste ca are si doi fii, unul de 22 de ani, iar celalalt de 14, care la fel au ales sa locuiasca in Moldova. 

Sursa FOTO: Facebook 

Articole din aceeasi categorie