04.07.2023
„Chiar nu ma asteptam la asta”. Andreea Bostanica s-a mutat la Bucuresti! Vezi cum arata noua ei locuinta - FOTO

Recent, Andreea Bostanica a marturisit ca s-a mutat la Bucuresti. Aceasta a publicat pe pagina sa de Instagram primele imagini din noua locuinta. 

„M-am mutat la Bucuresti”, cu acest mesaj a venit Andreea pe pagina sa de Instagram.

Potrivit bloggeritei, aceste fotografii au fost facute din noul sau living, din noua sa locuinta, unde s-a mutat de curand. 

Tatiana Koberidze - plina de emotii! Vezi ce surpriza i-a facut sotul - FOTO/VIDEO

Internautii au fost entuziasmati de vestea noua, iar pozele au primit peste 45 de mii de aprecieri si peste 300 de comentarii.

Desi sunt gemene, au purtat tinute complet diferite! Vezi cum si-au facut aparitia fetele interpretei Aura la balul de absolvire - FOTO

„Ce superba”, „Felicitari pentru realizare!!!Te ador!!”, „Chiar nu ma asteptam la asta”, „Succese si realizari frumoase pe parcursul timpului”, au fost unele din mesajele de incurajare scrise in setiunea comentarii.

„Vrei sa zici ca totul este natural?” Nicolle Trifan - tinta comentariilor rautacioase! Vezi cum a raspuns bloggerita - FOTO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie