03.07.2023
„Vrei sa zici ca totul este natural?” Nicolle Trifan - tinta comentariilor rautacioase! Vezi cum a raspuns bloggerita - FOTO

Nu este prima data cand bloggerita se confrunta cu mesajele pline de hate din partea internautilor. Si daca de obicei tanara le ignora, de data aceasta a decis sa le raspunda.

Nicolle Trifan este intr-o vacanta in Maldive, iar de acolo bloggerita a postat tot mai multe fotografii in costum de baie. Desi fotografiile sunt destul de apreciate de public, unii internauti au asaltat-o cu critici.

Top perfecte! Ele sunt vedetele din Moldova cu cele mai lungi picioare - FOTO

„Silicon numai”, a scris cineva in comentarii.

 „Am implanturi mamare. in rest, ce silicon?”, a raspuns aceasta.  La care barbatul a continuat sa ii raspunda, avand un dialog in comentarii: „Vrei sa zici ca tot este natural?”, iar bloggerita a dezvaluit:„Vreau sa zic ca e unicul silicon existent, sunt doar implanturile mamare. In rest, orice procedura de beauty a fost transparenta pe pagina mea si mi-am asumat-o”.

Dupa care antrenoarea de fitness a venit cu un mesaj si intr-un InstaStory: „Uneori ma intreb, ce vor unii de la mine? In special barbati insurati, cu femeie si copil acasa. De ce se tot pierd pe pagina mea? Cauta dreptatea, adevarul, naturaletea?!”

Nu ti-ai gasit inca rochiile potrivite pentru evenimentele din aceasta vara? Interpreta Laura Vetty si stilista Korina Ankin iti vin in ajutor cu cateva sfaturi - VIDEO

Nicolle Trifan este cunoscuta in mediul online pentru modul de viata activ pe care il duce si corpul bine lucrat la sala. Aceasta se bucura de un numar mare de urmaritori pe Instagram si anume 141 de mii.

Daniel Odobescu - „baiatul calendar”! Afla povestea tanarului care dupa o schema speciala poate calcula ziua saptamanii in care s-a nascut cineva - VIDEO

Articole din aceeasi categorie