04.07.2023
Desi sunt gemene, au purtat tinute complet diferite! Vezi cum si-au facut aparitia fetele interpretei Aura la balul de absolvire - FOTO

Balul de absolvire este momentul cand fiecare fata isi doreste sa straluceasca. Acest lucru le-a reusit si gemenelor Lori si Beti.

Recent, cele doua au incheiat o etapa importanta din viata lor, treapta liceala. Cu aceasta ocazie, s-a dat o petrecere pe cinste intr-un restaurant din capitala.

Pentru balul de absolvire, Lori si Beti au ales sa poarte tinute complet diferite una fata de cealalta.

Fiica lui Radu Sirbu a implinit 18 ani! Ce destinatie a ales Anastasia Dalia pentru a-si sarbatori ziua de nastere - FOTO/VIDEO

Lori a purtat o rochie mini de culoare rosie, mulata pe corp. De asemenea, aceasta si-a completat tinuta cu o pereche de stiletto bej si un clutch de aceeasi culoare.

Spre deosebite de Lori, Beti a decis sa poarte o rochie maxi de culoare neagra cu decolteu si slit lateral. Totodata, la fel ca si sora ei, Beti a purtat stiletto, insa de culoare neagra. Pentru un plus de culoare si eleganta, absolventa si-a completat look-ul cu un clutch argintiu.

Un alt lucru care le-a facut sa se deosebeasca la bal a fost aranjarea parului. Daca Lori a ales sa-si onduleze parul, atunci Beti l-a intreptat.

Aurica Cotelnic, cunoscuta sub numele de scena Aura, este o cantareata de estrada din Republica Moldova. Aura a absolvit in 1986 Scoala de Muzica nr. 1 din Chisinau, specialitatea pian. A mai studiat la Colegiul de Muzica „Stefan Neaga” la catedra dirijat coral si la Academia de Muzica.

„Vrei sa zici ca totul este natural?” Nicolle Trifan - tinta comentariilor rautacioase! Vezi cum a raspuns bloggerita - FOTO

Articole din aceeasi categorie