03.07.2023
Tatiana Koberidze - plina de emotii! Vezi ce surpriza i-a facut sotul - FOTO/VIDEO

Recent, familia blogeritei Tatiana Koberidze s-a pomenit cu un nou membru al familiei.

Sotul ei, Serghei i-a daruit Tatianei un caine de rasa mini maltipoe. Cu aceasta ocazie, Tatiana a postat un sir de stories emotionante in care spune: „Lui Serghei nu ii plac cainii de talie mica, visul lui este un husky”

„Vrei sa zici ca totul este natural?” Nicolle Trifan - tinta comentariilor rautacioase! Vezi cum a raspuns bloggerita - FOTO

“Buba”, asa si-a numit bloggerita cainele. Bloggerita a fost uimita de cadoul primit si si-a intrebat sotul: „Cum? De ce? Cand ai planuit asta?”, iar raspunsul sotului a fost de-a dreptul emotionant: „A luat decizia intr-un moment. Chiar i-a fost frica de mine ieri si stie cum ma simt cand raman singura acasa intre patru pereti. Ca sa nu fiu trista, mi-a luat acest copil”.

Surpriza a starnit multe reactii pe retelele sociale. Multi dintre abonatii bloggeritei s-au intrebat: Cum Buba s-a adaptat și ce reactie a avut motanul ei”.

Top perfecte! Ele sunt vedetele din Moldova cu cele mai lungi picioare - FOTO

„Sergiu a vrut sa le fac cunostinta amandurora  de mai aproape, insa ambii se temeau”, a mai scris bloggerita intr-un InstaStory.

Dupa ce a devenit din nou tata, Robert De Niro a pierdut un copil

Tatiana Koberidze este una dintre cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova. Ea este urmarita de aproximativ 163 de mii de persoane. De asemenea ea este cunoscuta pentru stilul ei unic si o dragoste majora pentru calatorii.

Articole din aceeasi categorie