22.06.2022
Chiar daca si-a dorit fete, este extrem de mandra de fiii sai! Ce spune interpreta Elena Manciu despre succesul baiatului sau Ionel: „A primit un contract de munca in Olanda la Filarmonica din Amsterdam si...” - VIDEO

Atunci cand scrie versuri se inspira din realitate. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Olga Manciu care a interpretat o piesa despre durerea mamelor si a copiilor ce sunt despartiti de mii de kilomentri.

Invitata in platoul serilor perfecte, Elena a interpretat o piesa despre mama si fiica. Versurile acestei melodii ii apartin si atunci cand le-a scris s-a inspirat din viata reala. „M-am gandit la mama mea, doar ca in alta ipostaza pentru ca ea nu mai este intre noi, este la ceruri. Dar m-am inspirat din istoria vietii surorii mele care a fost plecata peste hotare timp de 17 ani si vazand dorul si tristetea pe care o purta fetita ei acasa, iata si m-am inspirat sa scriu aceste versuri. Si ceva mai nou, de o luna si ceva sora mea s-a intors acasa. Uite ca piesa mea a ajutat.”, a mentionat interpreta.

Victoria Lungu - marturisiri sincere despre al doilea botez al sau, despartirea de fostul iubit si logodna Valeriei: „Nu mai am varsta la care cineva sa ma sune sa ma puna sa ii arat unde sunt..” - VIDEO

De asemenea interpreta a adaugat: „Sper sa se regaseasca in ea toate mamele plecate si toti copiii ramasi aici la noi in tara fiinca este destul de greu fara sustinerea, fara mangaierea mamei.”

Elena a povestit ca sora sa a fost plecata in Italia pentru a putea sa le asigure copiilor ei o viata mai buna. „Dragostea copiilor a fost doar prin retelele de socializare. Acum sunt fericite si au o bucurie imensa. Acum s-a intors definitiv pentru ca copiii sunt mari, sunt la casele lor, nepotii sunt deja mari.”

Totodata, artista a scris o piesa si despre copiii sai care se numeste „Fiii mei”.

Intrebata daca si-ar fi dorit sa aiba fete, Elena Manciu a spus: „Desigur, ca orice mama, dar acum zic: „Nu dau nici 100 de fete pe baietii mei”.

„De ati sti cat ma stradui sa evit terenurile de joaca”! Ce mesaj le transmite Ludmila Adamciuc persoanelor care critica comportamentul Copiilor Soarelui

Femeia a vorbit si despre cea mai mare realizare a baiatului sau Ionel Manciu din ultima perioada. „A primit un contract de munca in Olanda la Filarmonica din Amsterdam si este bine, ne bucuram desigur de realizarile lui. In Londra are si un trio, merge la concursuri.”

Kim Kardashian, mai slaba ca niciodata. Vedeta celebra pentru rotunjimile ei a pierdut 10 kg in ultimele 3 luni

Articole din aceeasi categorie