21.06.2022
„De ati sti cat ma stradui sa evit terenurile de joaca”! Ce mesaj le transmite Ludmila Adamciuc persoanelor care critica comportamentul Copiilor Soarelui

Ludmila Adamciuc este una din cele mai cunoscute bloggerite din Moldova care impartaseste in mediul online experienta sa de mama a unei fetite pe nume Beatrice care are Sindromul Down.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Ludmila a publicat un mesaj dedicat persoanelor care nu sunt tolerante cu copiii care sufera de Sindromul Down. „Va tot ziceam de cateva luni deja ca Beatrice trage de par. Noutati bune nu am, ea inca trage, dar iata reactiile celor din jur devin tot mai intersante. Si asa cum trasaturile SD sunt vizibile - oamenii - conecteaza - are Sindromul Down - e copil agresiv, trage de par.Prieteni, comportamentul ei e tipic copiilor de aceeasi varsta sau uneori celor un pic mai mici. Unii trag de par, altii musca, altii te gadila la ureche si tot asa.”, a mentionat bloggerita.

De asemenea ea a adaugat faptul ca parintii copiilor soare trebuie ajutai si incurajati, insa nu criticati. „Nu ne facem concluzii grabite. Nu faceti priviri si dati ochii peste cap. Nu dati lectii cand toata asta se intampla. Eu ca mama, evident ca nu ma simt bine in astfel de scene. De ati sti cat ma stradui sa evit terenurile de joaca. Ajutati parintii in astfel de situatii cu un - totul este bine, nu va stresati, sunt copii si insotit de un zambet dragalas.”

Totodata tanara mamica a postat si o fotografie adorabila cu Beatrice.

The Motans uimeste din nou! Interpretul este noul jurat la „Vocea Romaniei”. Ce fotografie a publicat acesta in mediul online - FOTO

Ludmila a primit mii de aprecieri din partea internautilor, dar si mesaje de sustinere. „E ok sa traga de par. Toti isi exprima furia diferit, copiii incep sa muste, scuipe, loveasca.”, „E un gest care poate are atatea in sine de spus, in loc de cuvinte. Cuprind.”, „Cat de bine va inteleg la noi e aceeasi situatie”.

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de trei ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Surpriza dubla pentru telespectatori! Vezi alaturi de cine a aparut Irina Rimes, in calitate de antrenor, la Vocea Romaniei: „Se cere inca un scaun dublu” - FOTO

Articole din aceeasi categorie