22.06.2022
Kim Kardashian, mai slaba ca niciodata. Vedeta celebra pentru rotunjimile ei a pierdut 10 kg in ultimele 3 luni

A tinut o dieta super stricta ca sa incapa in celebra rochie a lui Marilyn Monroe la MET Gala si in 3 saptamani a slabit 7 kg. Kim Kardashian nu s-a multumit insa cu atat: a continuat lupta impotriva kilogramelor si acum a ajuns la aproape 10 date jos.

Ca sa incapa in rochia de la MET Gala, Kim a renuntat pentru 3 saptamani la carbohidrati si zahar, lucru care i-a adus multe critici pe retelele de socializare. Invitata intr-o emisiune TV, Kim si-a justificat, din nou, optiunea si a mentionat ca de atunci a slabit si mai mult.

Imagini rare cu cei doi copii ai lui Justin Timberlake si Jessica Biel - FOTO

“M-am gandit la rochie ca la un rol. Mi-am dorit foarte mult sa port rochia, era foarte important pentru mine. De fapt, m-a invatat multe despre un stil de viata sanatos si de atunci am continuat a mananc foarte sanatos. Am slabit 9,5 kilograme in total. Am renuntat la zahar, la junk food, la prajeli. Mi-a schimbat viata complet”, a spus Kim.

Pentru a-si etala noua silueta de vis, Kim Kardashian si-a facut aparitia intr-un top cu vedere la abdomen si leggings Balenciaga.

Surpriza dubla pentru telespectatori! Vezi alaturi de cine a aparut Irina Rimes, in calitate de antrenor, la Vocea Romaniei: „Se cere inca un scaun dublu” - FOTO

In emisiunea la care a  fost invitata, Kim Kardashian a insistat ca nu a stricat rochia lui Marilyn Monroe, asa cum s-a insinuat in ultima vreme.

Articole din aceeasi categorie