22.06.2022
Victoria Lungu - marturisiri sincere despre al doilea botez al sau, despartirea de fostul iubit si logodna Valeriei: „Nu mai am varsta la care cineva sa ma sune sa ma puna sa ii arat unde sunt..” - VIDEO

La ai sai 50 de ani, Victoria Lungu este un exemplu demn de invidiat si se remarca printr-un mod sanatos de viata si practicarea unui post terapeutic. Ce este acesta si cum se descurca artista a povestit chiar ea in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Zilnic, dis de dimineata, Victoria iese la alergat si profita de rasaritul soarelui. Pe langa alergat, interpreta mai practica si postul terapeutic, care spune ea, ii face foarte bine:„Chiar ieri am inceput din nou postul si sunt pe apa. Este cel mai frumos lucru cand vine postul.”, spune ea.

In Republica Moldova, Victoria a revenit pentru cateva evenimente: „Sunt evenimentele pe care le-am luat acum doi ani. Oamenii pana la urma se mai casatoresc, si ma bucur pentru ei. M-am revazut cu foarte multi colegi si atat de mult imi era dor sa fiu acolo cap-coada si sa simt aplauzele oamenilor.” ,a precizat ea.

Totodata, ea a revenit si pentru filmarea a cateva videoclipuri. 

Jennifer Lopez, primele referiri la identitatea de gen a fiicei sale: s-a referit la Emme folosind pronumele de gen neutru

Interpreta a adaugat in cadrul interviului faptul ca nuanta sa la par, releva si starea pe care aceasta o are: „Am momente in care imi doresc sa fiu foarate aprinsa, sa fiu focoasa si sa dau energie si atunci ma fac roscata. Cand mi-am dorit sa fiu putin altfel m-am facut blonda, atunci se intamplase ce se intamplase si cu mama mea. A venit dupa si momentul pandemiei, si chiar nu aveam pentru ce avea grija, pentru ca stim ca blondul necesita multa ingrijire si uite ca am revenit la culoarea mea naturala, pe care mi-a dat-o mama.”

In ultima perioada de timp, Victoria a calatorit foarte mult: „Eu am fost in Dubai 10 zile, apoi am revenit peste o saptamana si Valeria mi-a facut o surpriza, un cadou si am mers in Santorini chiar de Pasti, dar pentru ca eu ani la rand mergeam la locurile sfinte si e o traditie, atunci am mers imediat in Israel, m-am botezat din nou, am mers la locuri sfinte, am plans si am multumit Domnului pentru tot ce mi-a dat.” 

Ana Beregoi a absolvit gimnaziul! Ce tinuta a purtat interpreta la balul de Absolvire: „Voi sunteti ca o familie, impreuna am crescut 9 ani” - FOTO

Aceasta a precizat ca la ora actuala nu mai este intr-o relatie si ca povestea sa de dragoste s-a incheiat: „Nu s-a intamplat nimic, doar ne-am ridicat de la masa si am zis iti multumesc pentru tot, totul a fost foarte pasnic.” 

Interpreta urmeaza sa mearga si in Italia. 

Aceasta a povestit si despre fiica sa Valeria: „Pana a deveni bunica, eu astept ca Valeria sa se logodeasca, acesta este unicul lucru care o preocupa. Ea se gandeste sa spuna da sau da, pentru ca sunt la etapa aia si ea isi doreste, dar trebuie sa se mute in Dubai definitiv, asta ar insemna ca eu voi ramane iar singura, dar o dau pentru ca imi place baiatul.”, povesteste Victoria. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie