27.07.2022
Chiar daca s-au despartit, Daniela Costetchi si sotul ei, Catalin si-au sarbatorit aniversarea nuntii. Vezi cum a petrecut cuplul aceasta zi speciala: „Mergem in orasul in care am fost si la un an de casatorie” - VIDEO

Acum o luna, Daniela Costetchi, cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale, a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip si un mesaj emotionant, in care anunta ca se desparte de sotul sau. Bloggerita nu a tinut sa mentioneze toate detaliile si motivele despartirii lor, insa, dupa cum putem observa din paginile lor de Instagram, ei au ramas si pana in prezent in relatie de prietenie.

Recent, sotii s-au intalnit pentru a-si sarbatori aniversarea casatoriei lor. „Noi mergem in orasul in care am fost si la un an de casatorie. Am zis ca o sa facem o traditie”, a spus Daniela. 

Cuplul a decis sa sarbatoreasca aniversarea lor la Brasov. In timp ce mergeau spre locul destinatiei, Daniela si Catalin pareau foarte pozitivi, ascultau muzica, dansau si cantau. 

Cand au ajuns la Brasov, la hotelul lor, Daniela a fost putin uimita, caci hotelul este foarte neobisnuit. „Catalin a rezervat. Eu nu stiam unde ne-m cazat. A zis ca e foarte neobisnuit”. 

Lucrul pe care cu siguranta nu l-ai stiut despre Cleopatra Stratan! Interpeta vorbeste singura cu ea. Edward Sanda: „Eu cand am auzit-o prima data m-am speriat - VIDEO

Este vorba despre un hotel cu corturi, in care ei vor dormi si isi vor petrece timpul. „Ti-am zis ca e mai ciudat”, a mentionat Catalin Soare. 

„Aici miroase a mere coapte, exact ca și la bunica in curte”, a mentionat Daniela Costetchi in descrierea publicatiei sale de pe Instagram.

De ziua mamei sale, Doina Danielean i-a dedicat acesteia un mesaj emotionant: „Acum, cand sunt si eu mama de fetita iti inteleg...” - FOTO

Dupa ce si-au lasat toate lucrurile la hotel, Daniela si Catalin au plecat la plimbare in oras si, in timp ce stateau la o terasa, un baiat necunoscut i-a daruit Danielei un trandafir rosu. „Nu-i de la Catalin. Am primit de la un baiat care m-a recunoscut pe strada”. 

In timp ce se plimbau pe strazile din Brasov, cuplul au prins si un show fascinant de street dance.

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este casatorita cu Catalin Soare si au o fiica, Leila. 

Povestea „Reginei” Helen Mirren, singura persoana care a primit tripla coroana a actoriei atat in SUA, cat si in Marea Britanie - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie