26.07.2022
De ziua mamei sale, Doina Danielean i-a dedicat acesteia un mesaj emotionant: „Acum, cand sunt si eu mama de fetita iti inteleg...” - FOTO

Doina Danielean este una din bloggeritele care mereu impartaseste cu urmaritorii sai momentele frumoase din viata sa. Recent, aceasta a publicat un mesaj pentru mama sa.

Bloggerita a mentionat ca doar dupa ce a devenit mama de fata a inceput sa-i inteleaga mai bine sentimentele mamei sale. „Intr-o ora e ziua ta, mama! Acum, cand sunt si eu mama de fetita iti inteleg grija, dragostea si gingasia. Te iubesc, Mama.”

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, a fost diagnosticat cu cancer tiroidian, in timpul mandatului de la Casa Alba

Postarea jurnalistei a adunat sute de aprecieri din partea internautilor, dar si mesaje de felicitare. „La multi ani pentru Mama ta!”, „Multi ani sanatosi.”, „Fii fericita alaturi de familia ta frumoasa!”, au scris cativa abonati.

Este oficial! Afla care este tara ce va gazdui „Eurovision 2023” in locul Ucrainei

De asemenea, recent, Doina a publicat in mediul online si o fotografie de la cea mai recenta sedinta foto cu fiica sa.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

De ziua sa de nastere, Lia Taburcean a facut marele anunt! Interpreta este in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi filmuletul emotionant: „Impartasim toate emotiile cu voi” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie