26.07.2022
Lucrul pe care cu siguranta nu l-ai stiut despre Cleopatra Stratan! Interpeta vorbeste singura cu ea. Edward Sanda: „Eu cand am auzit-o prima data m-am speriat - VIDEO

Recent, Cleopatra Stratan si sotul ei, Edward Sanda au participat in cadrul podcastului instinctive․ro in care au raspuns la intrebari precum: „Ce inseamna pentru tine libertatea?” sau „Care a fost cel mai neispirat cadou pe care l-ati primit?”.

In cadrul interviului Cleo a recunoscut ca uneori obisnuieste sa vorbeasca singura cu ea. „Vorbesc singura, foarte des. Faza e ca uneori nu-mi dau seama, inconstient imi vorbesc cu voce tare, imi spun cu voce tare gandurile. Sau pot sa-mi imaginez vocal o conversatie si imi pregatesc cuvintele pentru ce urmeaza sa vorbesc cu cineva.”, a spus artista.

Regii street style-ului s-au intors! Vezi prima iesire comuna a Rihannei si A$AP Rocky de la nasterea fiului lor - FOTO

De asemenea aceasta a adaugat: „Asta face parte din exercitiul meu de memorie si e o chestie buna. Si la actorie se zice ca daca vrei sa-ti intiparesti niste informatii in cap trebuie sa vorbesti in oglinda.”

Totodata, Edward Sanda a povestit despre momentul cand a auzit-o pentru prima data pe Cleopatra ca vorbeste singura cu voce tare. „Eu cand am auzit-o prima data m-am speriat. Cand ne-am mutat acum un an stateam prin casa si auzeam ca ea vorbeste cu cineva, creadeam ca e la telefon. Dupa mi-am dat seama ca nu vorbea la telefon ca nu se auzea nimer pe spiker.”

De ziua mamei sale, Doina Danielean i-a dedicat acesteia un mesaj emotionant: „Acum, cand sunt si eu mama de fetita iti inteleg...” - FOTO

Cleopatra Stratan este o artista nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. In prezent, Cleopatra este casatorita cu cantaretul Edward Sanda.

Articole din aceeasi categorie