13.06.2022
Chiar daca nu a ajuns pe covorul rosu de la Cannes, pe marele ecran totusi a aparut! Afla ce emotii a avut Ana Tkacenko in timp ce filmul in care ea a jucat rolul principal a fost difuzat la cel mai mare festival cinematografic - VIDEO

Emotiile de la Cannes sunt inca vii pentru invitata de la emisiunea O Seara Perfecta. Nu in fiecare zi te vezi sa ajungi la cel mai mare festival de film din lume, iar despre cum s-a simtit in acel moment, actrita Ana Tkaceno a vorbit in cadrul emisiunii. De asemenea, artista a vorbi despre filmul in care ea a jucat rolul unei mame care si-a pierdut copilul si il cauta cu disperare. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

Pe covorul rosu nu a fost, dar in schimb a aparut pe marele ecrane. „Cand eram premiera filmului la Cannes, eu eram la Suceava. Cand mergea filmul, eu eram in repetitii. Ca sa fiu mai explicita, filmul nu a fost in concursul propriu-zis, dar a fost intr-un compartiment selectat din aproape 9 mii de filme. In acel film eu am rolul principal”. 

Are o voce fenomenala si este mandra de acest lucru! Ce spune interpreta Felicia Dunaf despre banii care se fac din muzica: „Nu vreau sa fiu narcisista, dar nici modesta” - VIDEO

Din primavara pana in noiembrie a anului 2020 s-au filmat acele opt minute care au aparut pe ecrane. „E vorba de o mama a carui copil nu mai este si pentru ea este greu sa accepte acest adevar. Ea merge noptile prin spatiile prin care mergea fata ei si o cauta non-stop. Eu mergeam, si camera mergea odata cu mine, era fix in fata mea. S-au facut niste efecte ca sa se simta toate emotiil mele, suflarea mea. Nu am avut voie sa ma ating de telefon pe tot parcursul filmarilor si nici ceilalti colegi ai mei nu aveau dreptul sa vorbeasca cu mine, pentru ca eu sa fiu intr-o stare anume”. 

Daca ar alege dintre camera si scena, Ana mentioneaza ca: „Am sa fiu subiectiva, pentru ca fac mai mult teatru, asa a imi este mai aproape scena. Dar, imi place foarte mult si camera, pentru ca e altceva. Astfel emotiile sunt mai bine subliniate. Eu cred ca camera pe mine ma iubeste”. 

Pentru Iuliana Chirosca miscarea este terapie atat pentru corp, cat si pentru suflet! Vezi cat de bine arata creatoarea de palarii in training, dar si entuziasmul cu care isi executa antrenamentele - VIDEO

Ana Tkacenko a aparut si in videoclipul nou al formatiei Zdob si Zdub si fratii Advahov. „Productia in sine si rezultatul mi-a placut mult. Muzicienii au facut o atmosfera fantastica pe platoul de filmare. Ei mai mult improvizau. Ca profesionisti sunt niste oameni de la care poti invata, pentru ca profesionalismul si simplitate si modestia merg mana la mana”. 

Vera Nastasiu si-a sumarizat toate cunostintele si a gandit o noua platforma online! Afla ce sectiuni importante va include aceasta, dar si activitatile in care vor fi implicati copii, adolescenti, adulti, jurnalisti si persoane publice - VIDEO

Ultima sa postare pe Facebook este cu motanul sau, care a pozat printre bujori. „Il cheama Gofa. Vroiam sa-i pun alt nume. Insa sotul mie-a zis ca hai sa fie ceva mai simplu. Pana una alta, el e bucuria noastra”. 

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie