13.06.2022
Are o voce fenomenala si este mandra de acest lucru! Ce spune interpreta Felicia Dunaf despre banii care se fac din muzica: „Nu vreau sa fiu narcisista, dar nici modesta” - VIDEO

Fiind copil, de 1 iunie nu avea niciodata timp liber deoarece participa la concerte, insa isi aduce aminte cu bucurie de acea perioada din viata sa. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Felicia Dunaf.

Interpreta a povestit ca pe data de 1 iunie a participat la un concert cu genericul „Muzica desenelor animate”. „Eu am cantat hit-ul anului 2021, piesa noul desen animat de la Disney care se numeste Encanto. A fost o piesa asa putin mai latino. Eu atat de multe emotii am primit de la copilasii aia. Am mai cantat si a doua piesa care se numeste Aladin.”, a povestit Felicia Dunaf.

Horoscop 13 iunie 2022. Zodia care da lovitura pe plan financiar

Intrebata care a fost desenul ei preferat in copilarie, artista a recunoscut ca nu prea obisnuia sa le priveasca. „Dar in schimb priveam filmul ala cu Nina care au furat-o. Dupa asta am mai crescut si vedeam la televizor X Men.”

Mai aproape de Italia cu Pizzeria Caruso! Vezi ce eveniment special a fost organizat odata cu rebranding-ul localului, dar si ce bucate exceptionale au fost introduse in meniu - VIDEO

Pentru Felicia, Ziua Copiilor era mereu o zi de lucru, deoarece facea parte dintr-un studio muzical si avea mereu concerte. „1 iunie era mereu lucru ca sa-i spun asa, dar cumva imi amintesc cu nostalgie de momentele alea si era frumos.”, si-a adus aminte Felicia.

La intrebarea „Esti ceea ce iti doreai sa fii in copilarie?”, interpreta a raspuns: „Eu inca sunt la etapa de autocunoastere, incerc sa imi dau seama. Eu mereu spuneam ca o sa fac muzica, dar tin minte cand erau mica si spuneam ca o sa dansez pentru Madonna. Si mama imi spunea: „De ce sa dansezi la Madonna pe cand poti fi ca Madonna?” Si atunci s-a aprins un beculet acolo.”

Recunoaste ca nu reuseste sa faca altceva pe langa muzica. „Lucrez, sunt responsabila, vin la timp la repetitii si asul meu este ca eu cant bine live.”

Felicia a decis sa-si demonstreze abilitatile muzicale chiar in platoul serilor perfecte si a interpretat o piesa live.

Pentru Iuliana Chirosca miscarea este terapie atat pentru corp, cat si pentru suflet! Vezi cat de bine arata creatoarea de palarii in training, dar si entuziasmul cu care isi executa antrenamentele - VIDEO

Reuseste sa se intretina din muzica, char daca acum ii este putin mai greu ca inainte. „Multumesc lui Dumnezeu si oamenilor care cred in mine si care iubesc muzica buna. Nu vreau sa fiu narcisista, dar nici modesta.”

Articole din aceeasi categorie